Çaykara'da Zafer Bayramının 100. Yıl Coşkusu

Çaykara

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl Dönümü Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Çelenk Sunma ve tebriklerin kabulü törenleri ile kutlandı.

30 Ağustos 2022 Salı  sabahı Çaykara İlçesinde bulunan tüm işyerleri ile Kamu Binaları Zafer Bayramı dolayısı ile bayraklar ile süslendi.

Zafer Bayramı ile ilgili Çelenk sunma töreni Çaykara Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.Törene Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,İyi Parti Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Okur,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı personeli  ile Daire Amirleri,Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri katıldılar.

Program Kaymakam Kaymakam Muhammet Güzel ile Belediye Başkanı Hanefi Tok’un Zafer Bayramı dolayısı ile protokolün ve öğrencilerin bayramlarını kutlamaları ile başladı.

Çaykara Kaymakamlığı adına Kaymakam Muhammet Güzel,Çaykara Belediyesi adına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Atatürk Büstüne Çelenk sunumu gerçekleştirildi.Daha sonra şehitlerimizin aziz ruhu için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve saygı duruşu yapıldı.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajı okundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemini belirten konuşma Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Personeli Ahmet Metehan Metin tarafından gerçekleştirildi.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Selahattin Ak  tarafından günün önemi ile ilgili şiir okundu.

KAYMAKAM GÜZEL MAKAMINDA TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Çelenk Sunma ve Resmi Törenin ardından Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel makamında 30 Ağustos ile ilgili tebrikleri kabul etti.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Zafer Bayramının . Coşkusu

İlginizi Çekebilir