Çaykara'da Miniklerin Yılsonu Coşkusu!

Çaykara

Çaykara Fatma Bilge anaokulu öğrencilerinin yılsonu etkinliği büyük ilgi gördü.

Çaykara Fatma Bilge Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı. İlçe Halk Eğitim salonunda düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Erdoğan Karakaş, Çaykara Anadolu lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu, Okul müdürleri, öğrenciler ile veliler katıldı. 

Fatma Bilge Anaokulu sınıfı öğretmenleri gözetiminde hazırlanan gösterileri sunan öğrenciler, velilerden büyük alkış aldı. Öğrenciler, müzik eşliğinde sundukları gösterilerde sevgi, saygı, paylaşma, hoşgörü, kardeşlik, barış ve mutluluk mesajları verdi. Büyük beğeni toplayan gösterilerde veliler çocuklarının gösterilerini beğeniyle izlediler. 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş, yaptığı açıklamada, "Buradaki amacımız öğretmen, öğrenci, veli üçgeninde dayanışmayı arttırmak ve çocuklara okulu sevdirmek olduğunu belirterek bu tür etkinlikler öğrencilerimizin kendilerine olan özgüvenlerini de artırıyor. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Okul müdürü Nalan Okur Ataman ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum,”dedi. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir