Çaykara´dan Ankara´ya Hizmet Çıkarması

Çaykara´dan Ankara´ya Hizmet  Çıkarması

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçemizde Gerçekleştirilecek Çeşitli Yatırımlar İçin Ankara´da Görüşmeler Gerçekleştirdiler.

Çaykara  Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçemizin çeşitli konulardaki çözüm bekleyen sorunlarına çözüm aramak üzere Ankara´ya gittiler.

İLK OLARAK STAT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kaymakam Ayrancı ve Başkan Tok ilk olarak İlçe Stadyumumuzun tadilatı için görüşmeler gerçekleştirdiler. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın  Osman Aşkın Bak´ın da Destekleri ile Stadyum tadilatı konusunda mutabakata varıldı.

Spor Toto Teşkilat Müdürü M.Muharrem Kasapoğlu ile Kaymakam ve Belediye Başkanımız tarafından Stadyum tadilatı sözleşmesi imzalandı.

TOKİ BAŞKANI TURAN İLE GÖRÜŞME

Daha sonra Çaykara İlçemizde devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak TOKİ Başkanı M.Ergün Turan ile bir görüşme gerçekleştirildi.Son derece verimli ve de samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından birinci Etap kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında TOKİ Başkanına bilgi verildi.

Bundan sonra gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında ortak bir çalışma programı oluşturuldu.

BAKAN SOYLU´YU MAKAMINDA ZİYARET

Kaymakam İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´yu Makamlarında ziyaret ettiler./resimler/2018-3/20/1452497398230.jpgÇaykara İlçemizde gerçekleştirilen Hizmet ve de yatırımlar için Çaykara Halkı adına İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya teşekkür eden Kaymakam Ayrancı ve Başkan Tok ayrıca Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi planlanan proje ve çalışmalar hakkında da Bakan Soylu´dan Destek talebinde bulundular.

BAKAN SOYLU ÇAYKARA BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İLÇE

Çaykara İlçemizin kendisi için çok özel ve de farklı bir İlçe olduğunu ifade eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu İlçemizi her ziyaret edişlerinde Çaykara insanımızın o sıcak yürekleri ile kendilerine çok büyük bir ilgi gösterdiklerini bu sıcak ilginin Çaykara İlçemize hizmet sevdası anlamında kendilerine ayrı bir sorumluluk yüklediğini sözlerine ekledi.

İmkanlar ölçüsünde Çaykara İlçemizden gelen her Proje ve çalışmaya destek olmaya çalıştıklarını anımsatan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Kaymakam ve Belediye Başkanımız tarafından kendilerine sunulan proje ve çalışmaların yakın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA İSMİ HER KAPIYI AÇIYOR

Çaykara İlçemizin insanları ile birlikte çok farklı ve de özel bir ilçe Olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Hizmet talebi konusunda hangi Kuruma müracaat edilse Çaykara İsmi sayesinde kapıların ardına kadar açıldığını böyle bir İlçenin Yöneticisi olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte Ankara´da çeşitli ziyaretler yaptıklarını ve de gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerin tamamında çok önemli sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı çok güzel haberler ve de önemli Hizmet Onayları ile İlçemize geri döneceklerini sırası geldikçe bu projeleri hemşerilerimiz ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-HİZMET SEVDAMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Çaykara İnsanımızın her şeyin en iyisine ve de en güzeline layık olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ankara ziyaretlerinin son derece olumlu ve de verimli geçtiğini Çaykara İlçemizde çeşitli alanlarda çok önemli Hizmet yatırımlarını hayata geçirerek İlçemize geri döndüklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin çözülmesi gereken bir çok sorunun bulunduğunu ve de bu sorunları önem sırasına koyarak sıra ile çözüm gayreti içerisinde olduklarını anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ile birlikte Bir Ekip Ruhu içerisinde Çaykara İlçemize en iyi hizmeti taşıyabilmenin sevdası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun Çaykara İlçemize farklı ve de özel bir ilgisinin bulunduğunu anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçemizde gerçekleştirilen her yatırımın altında İçişleri Bakanımızın imzasının bulunduğunu bu yüzden de Çaykara Halkı adına Sayın Bakanımıza minnet borçlu olduğumuzu sözlerine ekledi.

ÇEŞİTLİ KURUMLARA ZİYARET

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra Ankara´da Çaykara İlçemizin sorunları ile ilgili çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaretlerde bulundular.

Kıymetli Çaykara Gündem Dostları?Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız halen Ankara´dalar.Kendileri İlçemize döndükten sonra Ankara ziyaretleri ile ilgili daha detaylı haber yapılacaktır.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Ankara Çıkarması

İlginizi Çekebilir