Çaykara´dan Yeni Kabineye İlk Ziyaret

Çaykara´dan Yeni Kabineye İlk Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Başkanlığında Ülkemizin Başkanlık Sistemine geçmesinin ardından Yeni Oluşturulan Bakanlar Kurulu Yeni Görevlerine geçtiğimiz Hafta Başlarken Çiçeği Burnunda Bakanlarımıza ilk Hayırlı Olsun Ziyaretlerinden bir tanesi Ç

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Başkanlığında Ülkemizin Başkanlık Sistemine geçmesinin ardından Yeni Oluşturulan Bakanlar Kurulu Yeni Görevlerine geçtiğimiz Hafta Başlarken Çiçeği Burnunda Bakanlarımıza ilk Hayırlı Olsun Ziyaretlerinden bir tanesi Çaykara İlçemizden geldi./resimler/2018-8/3/1428555459958.jpgYeni Kabinede bulunan 5 Trabzon Kökenli Bakan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hamit Bektaş 5 Bakanımız ile Trabzon Milletvekillerimizi  ayrı ayrı ziyaret ederek hem Hayırlı Olsun Temennisinde bulundular hem  Çaykara İlçemize olan Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler hem de İlçemiz ile ilgili dilek ve Taleplerini Bakanlarımız ile paylaştılar.

İLK ZİYARET SOYLU´YA

Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hamit Bektaş Trabzon Heyeti ile birlikte ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´yu TBMM´deki Çalışma Ofisinde Ziyaret ettiler./resimler/2018-8/3/1429213272981.jpgÇaykara İlçemiz ile ilgili önüne konulan her projeye Destek veren hatta bu projeleri sıkı bir şekilde takip ederek Projelerin Çaykara İlçemizde hayata geçirilmesini sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya Çaykara İlçemize olan Destek ve Katkılarından dolayı teşekkür eden Çaykara Heyeti İçişleri Bakanımıza Çaykara Halkımızın minnet duygularını da ilettiler.

Ayrıca Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İle Görüşen  Çaykara Heyeti her zaman Çaykara Halkımızın yanında duran Bakanımızdan Yeni Yatırımlar ile ilgili de Yardım ve Destek istedi.

ADALET BAKANI GÜL´E ZİYARET

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Görüşen Çaykara Heyeti Sayın Bakanımıza Görevlerinde Başarılar diledi.

/resimler/2018-8/3/1429587023671.jpgAdalet Bakanımız Abdülhamit Gül de Çaykara ve Uzungöl´ü çok sevdiğini ve her fırsatta Çaykara İlçemizi Ziyaret etmekten Büyük Mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

BAKAN ALBAYRAK´A ZİYARET

Çaykara´lı Hemşerimiz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ı Makamında Ziyaret Eden Çaykara Heyeti Bakanımıza Yeni Görevlerinde Başarılar Diledi.

Bakanımıza Çaykara Halkımızı selamlarını ve Başarı Dileklerini de ileten Çaykara Heyeti ayrıca Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi planlanan Proje ve Yatırımlar ile ilgili de Hazine ve Maliye Bakanımız ile hem fikir alış verişinde bulundular hem de destek istediler.

BAKAN VARANK´A ZİYARET

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´ı da Makamlarında ziyaret eden Çaykara Heyeti  Bakanımızı  Tebrik ettiler

Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı Çaykara İlçemize Davet eden Çaykara Heyeti ayrıca Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile ilgili olarak da Bakanımızdan Destek istediler.

5-BAKAN TURHAN´A ZİYARET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan´ı da Makamlarında ziyaret eden Çaykara heyeti Bakanımıza Çaykara Halkının selam ve başarı dileklerini ilettiler.

AİLE FOTOĞRAFI

Trabzon Heyetimiz Ziyaretin sonunda Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte Toplu bir Aile Fotoğrafı çektirerek bu  anlamlı ziyareti tamamladılar.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Yeni Kabineye Ziyaret

İlginizi Çekebilir