Çaykara'dan Adıyaman Tut İlçesine Gönül Köprüsü

Çaykara

Çaykara Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çaykara Şubesi, tarafından Deprem Bölgelerinden Adıyaman İli Tut İlçesine 90 000 TL tutarında temizlik malzemesi desteği gerçekleştirildi.

ÇAYKARA MÜFTÜSÜ ŞENOCAK-BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Çaykara Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çaykara Şubesinin Deprem bölgesine desteklerinin devam ettiğini, daha önce de bir çok alanda Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza destek olabilmek anlamında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Müftü Şenocak konuşmasını şöyle sürdürdü;

Çaykara müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Çaykara Şubesi aracılığıyla Adıyaman Tut ilçesinde bulunan Depremzedelere temizlik malzemesi desteğimizi gerçekleştirdik. Paylaşma ve dayanışma konusunda örnek bir milletiz.Herkes üzerine düşeni fazlası ile yerine getiriyor.Bizler de Çaykara Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çaykara Şubesi olarak bu çorbada bizim de bir tuzumuz olsun düşüncesi ile bu örnek çalışmayı gerçekleştirdik. Rabbim Aziz Milletimizi her türlü afet ve felaketlerden korusun ifadelerini kullandı.

TUT MÜFTÜSÜ BENLİ’DEN ÇAYKARA’YA TEŞEKKÜR

Adıyaman Tut Müftüsü Hilmi Benli Destek ve Katkılarından dolayı sosyal medya üzerinden gerçekleştirmiş olduğu paylaşım ile Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak vew Çaykara Halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

İşte Tut Müftüsü Hilmi Benli’nin paylaşımı;

Depremin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu günlerde 90 000 TL karşılığında temizlik malzemesi ile İlçemize destekte bulunan Çaykara İlçe Müftüsü Vahit Şenocak kardeşimin şahsında tüm Çaykaralı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.



İlginizi Çekebilir