Çaykara'dan Batı Karadeniz'e Geçmiş Olsun Mesajı

Çaykara

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Batı Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel felaketi sebebi ile birer mesaj yayınlayarak Milletimize geçmiş olsun dileklerini İlettiler

Batı Karadeniz Bölgesinde Kastamonu,Sinop ve Bartın illerinde meydana gelen sel felaketi sebebi ile Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak Milletimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

KAYMAKAM ÇELİKKOL-DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARI İLE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDADIR

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol’un mesajı şu şekilde:

Batı Karadeniz bölgemizin farklı illerinde yaşanan sel  olaylarından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşının yanındadır. Rabb'im ülkemizi afetin her türlüsünden korusun." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çelikkol konuşmalarına şu şekilde devam etti;

Kastamonu,Sinop ve Bartın  illerimizde  meydana gelen sel felaketinde yaşamlarını yitiren hemşehrilerimize Allah'tan rahmet,ailelerine sabır niyaz ediyorum. Felaketten yaralı kurtulan vatandaşlarımızın şifa bulması temennisiyle sel faciasının yaralarının bir an önce sarılması ve hemşehrilerimizin rutin yaşamlarına dönmeleri için canla başla çalışan idarecilerimize, arama kurtarma ekiplerine ve vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Milletimize  geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. 

BAŞKAN TOK-GEÇMİŞ OLSUN BATI KARADENİZ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un mesajı şu şekilde

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen  sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum.
Selden etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun.


Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.



İlginizi Çekebilir