Çaykara'dan Deprem Bölgesindeki Çocuklara Bayramlık Çikolata Desteği

Çaykara

Uzungöl’de Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından Sevgi Eli Desteği kapsamında Deprem Bölgesinde bulunan çocuklara ulaştırılmak üzere 10 Palet Bayramlık çikolata desteği gerçekleştirildi.

Destek Kamyonu 18 Haziran 2023 Pazar Günü Adana İlinden  Deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeyrek Sevgi Eli Projesi kapsamında  Deprem Bölgesinde bulunan  çocuklara ulaştırılmak üzere 10 palet Bayramlık Çikolata temini gerçekleştirildi.

Merkezi Adana’da bulunan Gökkuşağı Pişmaniye yönetimine ulaşan Sevgi Eli Derneği Başkanı Ali Zeyrek buradan temin ettiği 10 palet Bayramlık çikolatayı Deprem Bölgelerindeki çocuklara ulaştırılmak üzere gönderdi.

Bayramlık çikolatalar,Kahramanmaraş,Adıyaman,Malatya,Hatay ve Şanlıurfa’da bulunan AFAD ve KIZILAY temsilciliklerine teslim edilecek olan Bayramlık çikolatalar,Kurban Bayramında çocuklara ulaştırılacak.

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Sevgi Eli Projesi kapsamında Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin katkıları ile Trabzon ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan çocuklar arasında bir gönül köprüsü kurabilmek amacı ile 2015 yılından bu yana her sene hem Kaymakamlık hem Belediye hem de Hayırsever İş Adamlarının katkıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yüzlerce okulun temizlik ve kırtasiye ihtiyaçları ile on binlerce öğrencinin  kırtasiye giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor.

Sevgi Eli Derneği ayrıca her sene Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden yüzlerce öğrenciyi Trabzon’a getiriyor.Karadeniz v e Ülke Turizminin Merkezlerinden Uzungöl’de konaklayan öğrencilere Trabzon ve Karadeniz Bölgesinin önemli Turizm Merkezlerini ziyaret ederek Karadeniz’i tanımaları ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi sağlanıyor.

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek Dernek Yönetim Kurulu olarak Sevgi Eli Projesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan çocukların gönüllerine dokunmaya devam ettiklerini,Kurban Bayramı dolayısı ile Adana’dan Gökkuşağı Pişmaniye’nin katkıları ile 10 palet Bayramlık Çikolatayı Deprem Bölgesindeki çocuklara ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Sevgi Eli Projesi olarak bu projede emeği geçen başta Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok olmak üzere tüm Hayırsever İŞ Adamlarına çocuklar adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir