Çaykara'dan Kızılay'a 41 Kere Maşallah Desteği

Çaykara

Çaykara Şehit Ahmet Çamur anadolu İmam Hatip Lisesi Velileri Tarafından Kızılay'a 41 Ünite Kan Bağışı Gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamlığı Ve Çaykara Belediyesi tarafından belirli periyotlar ile gerçekleştirilen Kızılay Kan Bağışı Kampanyasında Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi velileri tarafından Kızılay’a 41 ünite kan bağışı gerçekleştirildi.

Kızılay Kan Bağışı aracı her 15 günde bir Salı günleri Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin katkıları ile Çaykara Merkez Camii önünde kan alımı gerçekleştiriyor.

Ayrıca yine Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin katkıları ile yılın belirli bölümlerinde Çaykara İlçe Merkezi,Karaçam Mahallesi ve Uzungöl Mahallesinde kan alımı gerçekleştiriliyor.

Etkinliğin bu haftaki Merkezi Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.Okulda veliler tarafından gün boyunca 41 ünite kan Kızılay’a bağışlandı.

KAYMAKAM GÜZEL’DEN ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Kızılay Kan bağışı aracını ziyaret ederek Kızılay yetkilileri ve kan bağışında bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.Kızılay’a kan bağışında da bulunan Kaymakam Muhammet Güzel ayrıca vatandaşlara Kızılay’a gerçekleştirmiş oldukları bu anlamlı katkı için de teşekkür etti.

Kan bağışında bulunan vatandaşlara İnsanlık alemi olarak covit 19 salgın hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile çok çetin bir dönemden geçtiğimizi ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,her zaman en zor günlerimizde yanımızda olan Kızılay’ın bu çetin dönemde hastanelerde vatandaşlarımıza kan temin edebilmesinin çok daha zor olduğunu bu anlamda duyarlı birer vatandaş olarak hepimizin Kızılay’a destek vermemiz gerektiğini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Kızılay' Maşallah Desteği

İlginizi Çekebilir