Çaykara?da Servis Şoförlerine Eğitim

Çaykara?da Servis Şoförlerine Eğitim

Çaykara?da öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik olarak eğitim semineri gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul servis aracı sürücülerini kapsayan eğitim semineri Halk Eğitimi Salonunda yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen eğitimde, Şube Müdürü Erdoğan Karakaş, mevzuatla ilgili bilgilendirilmeler, değişiklikler konusunda gerekli açıklamalar yaptı.  İlk yardım konusunda Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesi Başhekimi Esat Akyol, okul servis araçları sürücüleri olarak uymaları gereken trafik kuralları ve yapılacak denetimlerde dikkat edilecek hususlar Çaykara İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis memuru Alpay Çakır, insan faktörü Trafik Psikolojisi konularında Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Öztürk açıklamalarda bulundu. Seminerde ayrıca sürücülere eğitici slayt sunumları yapıldı. 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,? Öğrencilerin daha güvenli ve daha rahat bir şekilde okullarına ulaşması için ve servis şoförü arkadaşlarımızın da daha dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde okullara öğrenci taşımak için seminer düzenledik. Katılımlarından dolayı eğitimcilere, ilgi alakalarından dolayı şoförlere, emeği geçenlere teşekkür ederim, ?dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir