Çaykara'ddan Akçaabat'a Gönül Köprüsü

Çaykara

Çaykara’dan Damla Çelebi ile Akçaabat’tan Cihat Akın Akçaabat Kalıntaş Gold otelde gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Öğretmenler Damla Çelebi ile Cihat Akın iki gün ara ile gerçekleştirdikleri Kına ve Düğün törenleri ile hayatlarını birleştirdiler.

İlçemiz Taşkıran ve Uzungöl Mahallesinin sevilen Genç öğretmenlerinden Damla Çelebi ile Öğretmen Cihat Akın Uzungöl ve Akçaabat’ta gerçekleştirilen düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Damla & Cihat Akın çifti 7 Eylül 2022 Çarşamba akşamı Uzungöl Yeşilköşk Restaurant’ta gerçekleştirilen Kına töreninin ardından 9 Eylül 2022 Cuma Akşamı Akçaabat Kalıntaş Gold Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Resmi nikah Töreni salonda gerçekleştirildi.    

      

Bölge Müziğinin en önemli Sanatçılarından Nurettin Kahveci kavalı ile ,Dursun Akyüz ise kemençesi ile misafirlere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar.Düğün törenine katılan misafirler eğlenceli oyun havaları eşliğinde saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekimi ve  havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını alan Damla & Cihat Akın çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Akçaabat' Gönül Köprüsü

İlginizi Çekebilir