Çaykara,Depremzedeler İçin Kan Bağışına Koşuyor

Çaykara,Depremzedeler İçin Kan Bağışına Koşuyor

Çaykara İlçesinde Depremde yaralanan vatandaşların kan bağışı ihtiyacını karşılayabilmek amacı ile 14 Şubat 2023 Salı Günü Kan Bağışı kampanyası gerçekleştirilecek.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un Organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan Kan Bağışı Kampanyasının Çaykara Halkının yoğun bir katılımı ile gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili tüm Muhtarlar bilgilendirildi ve Muhtarlar tarafından mahallelerde gerekli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Mahallelerden kan vermeye gelecek olan vatandaşlar için Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait minibüs gün boyunca Kızılay’ın emrinde olacak:mahallelerden arayan vatandaşlar alınacak ve tekrar geri getirilecek.

Çaykara Müftülüğü tarafından tüm camilerde gerekli duyurular gerçekleştirildi.Aynı duyurular 13 ve 14 Şubat tarihlerinde yine gerçekleştirilecek.

Başta Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği olmak üzere Çaykara İlçesinde bulunan tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK’lar tarafından Kan Bağışı Kampanyasına tam destek veriliyor ve yüksek bir katılım olması bekleniyor.

KAYMAKAM GÜZEL-ÇAYKARA HER ZAMAN KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR

6 Şubat 2023 Pazartesi sabah saatlerinde 10 İlimizde meydana gelen ve on binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine,yüz binlerce insanımızın yaralanmasına ve milyonlarca insanımızın evlerinin yıkılmasına sebep olan Deprem felaket ile ilgili olarak millet olarak çetin bir dönemden geçtiğimizi ifade ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Muhammet Güzel,ancak Devletimizin güçlü olduğunu,yaralarımızı en kısa sürfe içerisinde el ele vererek hep birlikte aşacağımızı sözlerine ekledi.

Deprem sonrasında milletimizin tek yumruk ve tek yürek halinde deprem yaralarını sarmak üzere kenetlendiğini ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,Depremin haber alınmasından itibaren Çaykara insanının tek yumruk halinde  kenetlendiğini Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları kampanya kapsamında Çaykara insanının elinden geleni fazlası ile yaparak kampanyaya mükemmel bir katılım gerçekleştirdiğini ifade etti.

14 Şubat 2023 Salı Günü Depremde yaralanan ve Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımız için Kan Bağışı Kampanyası gerçekleştirileceğini anımsatan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara insanının her zaman olduğu gibi bu kampanyada da farkını ortaya koyarak ve mükemmel bir katılım ile bu anlamlı etkinliğe en güzel desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

KAN BAĞIŞI İÇİN ARAÇ TALEBİNDE BULUNACAK VATANDAŞLAR İÇİN İLETİŞİM TELEFONU

Hilmi KANIK-Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro-0 532 6643426



İlginizi Çekebilir