Çaykara,Genç Evladını Son Yolculuğuna Uğurluyor

Çaykara,Genç Evladını Son Yolculuğuna Uğurluyor

Fransa’da Silahla vurularak öldürülen Çaykara’lı Akın Genç 28 Aralık Çarşamba Günü İlçemiz Köknar Mahallesinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

15 Aralık 2022 Perşembe akşamı Fransa’nın Başkenti Paris’te uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülen Çaykara İlçesinin genç evladı Akın Genç 28 Aralık 2022 Çarşamba Günü İlçemiz Köknar Mahallesinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Fransa’da Paris Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olan Çaykara’lı Akın Genç 15 Aralık 2022 Perşembe Günü akşam saatlerinde okulundan çıkarak dolmuş ile evinin durağına gelmişti.Durakta dolmuştan inen Akın Genç evine doğru yürürken Paris’te Aulnay Sous Bois meydanında uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanmıştı.

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda Kanlar içerisinde yerde kalan Çaykara’lı Genç, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Ailesi ile birlikte Fransa’da ikamet eden Çaykara’lı Akın Genç Çaykara İlçesinin sevilen isimlerinden Fransa’da ikamet eden Asım Genç’in en küçük oğlu idi.

Çaykara ve Trabzon sevdalısı olan Çaykara’lı Akın Genç aynı zamanda Trabzonvspor’a olan büyük sevdası ile de çevresi tarafından çok takdir ediliyordu.Alçakgönüllülüğü,çevresindeki insanlar ile kurmuş olduğu mükemmel iletişimi ile çevresi tarafından örnek bir genç olarak bilinen ve tanınan Çaykara’lı Akın Genç’in Paris Üniversitesinde hazırlamış olduğu çeşitli proje çalışmalarındaki başarılarından dolayı Üniversite tarafından ödül alacağı günden bir gün önce katledilmesi akıllarda çeşitli soru işaretlerini beraberinde getirmiş oldu.

19 Senelik kısacık ömrüne bir çok başarı öyküsü ekledikten sonra katledilen Çaykara’nın Genç Evladı Akın Genç için 3 Ocak 2023 tarihinde Fransa’nın Baş Kenti Paris’te öğrenim gördüğü okulda bir anma töreni gerçekleştirilecek.

Çaykara’lı Akın Genç için 26 Aralık 2022 Pazartesi Günü Fransa’da bir cenaze merasimi gerçekleştirilecek.

Daha sonra Türkiye’ye getirilecek olan Merhum Akın Genç, 28 Aralık Çarşamba günü Çaykara Köknar Mahallesi Merkez Camii’nde  öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı ardından ayni yerdeki aile kabristanlığına son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak aramızdan çok zamansız ayrılan Genç Kardeşimiz Akın Genç’e Allah’tan rahmet,başta ailesi olmak üzere tüm Çaykara İlçesine ve Ülkemize baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Asım Genç-Babası- 0 533 5789461



İlginizi Çekebilir