17 yaşındaki Genç Kalbine Yenik Düştü

17 yaşındaki Genç Kalbine Yenik Düştü

Çaykara Yeşilalan Mahallesinden İstanbul´da ikamet eden Süleyman Kahveci´nin 17 yaşındaki oğlu Recep Kahveci kalbine yenik düştü.

İstanbul´da ikamet eden Çaykara Yeşilalan Mahallesinden Süleyman Kahveci´nin 17 yaşındaki oğlu Recep Kahveci tadavi gördüğü İstanbul Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 17 yaşında hayata veda etti. 

Yaklaşık 4 ay önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastaneye giden ve kendisine Kalp yetmezliği teşhisi konulan 17 yaşındaki Süleyman Kahveci, Kalp nakli olması için sıraya girmişti. Bir süre önce tekrar rahatsızlanan Kahveci İstanbul Dr.Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Dün gece yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 yaşında hayatın baharında aramızdan ayrıldı. Kahveci´nin genç yaşta ölümü başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu./resimler/2017-9/11/1427298809480.jpgCenazesi 12.09.2017 Salı günü ikindi namazı müteakip Mevlana Halit Bağdadı Camii´nde kılınacak namazın ardından Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi Osman Gazı Kabristanlığına defnedilecektir. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Recep Kahveci´ye Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.   

İrtibat:

Süleyman Kahveci (Babası): 0532 793 09 91



İlginizi Çekebilir