Çaykaralı anne ve oğlunun ölü bulunması!

Çaykaralı anne ve oğlunun ölü bulunması!

Lüleburgaz´da geçen yıl, Çaykaralı Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk´ün (17) evde ölü bulunmasıyla ilgili yargılaması devam eden Ensar Şentürk, beraat etti..

Kırklareli´nin Lüleburgaz İlçesi´ne bağlı Ayvalı Köyü Çağrı Konakları´nda öldürülmüş olarak bulunan Çaykaralı anne ve oğlu için daha önce tutuklanan Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi Başhekimi Baba Doktor Ensar Şentürk, beraat etmesinin ardından olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için suç duyurusunda bulundu.

Lüleburgaz´da eşi ve oğlunun evde ölü bulunmasıyla ilgili yargılaması devam eden Ensar Şentürk, beraat etmesinin ardından olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için suç duyurusunda bulundu. 

Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen üçüncü duruşmaya Şentürk ile avukatları katıldı. Şentürk, duruşmadaki savunmasında eşi ve oğlunun ölümüne ilişkin üzüntü yaşadığını söyledi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini ifade eden Şentürk, işlemediği bir suçtan dolayı yargılandığını belirtti. Beraatımı ve olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması talebinde bulunan Şentürk, şöyle konuştu:

"Olay gününde eşimin ve oğlumun öldürüldüğü saatlerde kamera ve tanıkların beyanlarıyla evde olmadığım ispatlandı. Suçu benim işlemediğim kanıtlandı. Eşimi ve çocuğumu kaybettim. Bununla birlikte ben suçlandım. Hayatım yaşanılmaz olmuşken suçlanmamla daha da yaşanılmaz hale geldi. Beraatımı istiyorum ve olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanmasını talep ediyorum." Şentürk, savunmasını yaparken zaman zaman ağladı.

Mahkeme heyeti, avukatların dinlenmesinin ardından Şentürk´ün beraatına ve dosyanın Cumhuriyet Savcılığına havale edilerek faillerinin bulunmasına karar verdi.

Şentürk, beraatının ardından, eşi ve çocuğunun cinayetine karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Olay, Ensar Şentürk (51), 2 Şubat´ta Ayvalı köyündeki evlerinde eşi Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk´ü (17) hareketsiz bulduğunu belirterek durumu Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmişti.

Silahla vurulduğu belirlenen anneyle oğlunun cenazesi, incelemenin ardından, Çaykara´da toprağa verilmiş, gözaltına alınan Ensar Şentürk tutuklanmış, ikinci duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak:Habertürk



İlginizi Çekebilir