Çaykaralı Av.Neşe Fazlıoğlu Mert Gaziosmanpaşa için yola çıktı

Çaykaralı Av.Neşe Fazlıoğlu Mert Gaziosmanpaşa için yola çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesi için Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden Çaykaralı Belediye Başkan aday adayı Av. Neşe Fazlıoğlu Mert, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çaykara (Yente) Çayıroba mahallesinden olan ve İstanbul Gazıosmanpaşa İlçesi için AK Parti Belediye başkan aday adayı olarak müracaat eden Av. Neşe Fazlıoğlu Mert, çalışmalarına dur durak bilmeden aralıksız devam ediyor.

Doğma büyüme Gaziosmanpaşa´da ikamet eden, birçok sosyal alanlarda başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen hemşehrimiz Av.Neşe Fazlıoğlu Mert, AK Parti´den Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusundan sonra çalışmalarına devam ediyor. /resimler/2018-12/18/2012189449743.jpgBilgi birikimi, donanımı ve taşıdığı yöneticilik vasıflarıyla herkesin gönlünde taht kuran Av. Neşe Fazlıoğlu Mert, birlik ve beraberlik adına birleştirici özelliği ile Gazıosmanpaşa ilçesinde ziyaretler gerçekleştirerek gönülleri almaya devam ediyor. 

Gazıosmanpaşa Belediye Başkan aday adayı Av.Neşe Fazlıoğlu Mert, Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı Çaykaralı hemşehrimiz İsmail Şatıroğlu´nu ziyaret ederek, sohbette bulundu.

AV.NEŞE FAZLIOĞLU MERT KİMDİR?

/resimler/2018-12/18/2012412418965.jpg 

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir