Çaykara´lı Baş Komiser Afrin´de

Çaykara´lı Baş Komiser Afrin´de

Çaykara´lı Özel Harekat Baş Komiseri Adil Alamanoğlu 150 Arkadaşı İle Birlikte Afrin´e Gittiler

Rize Özel Harekat Polislerinden Çaykara´lı Baş Komiser Adil Alamanoğlu 22 Özel Harekat Polisi ile Birlikte Afrin´e doğru yola çıktı.

İlçemiz Taşkıran Mahallemizin en sevilen isimlerinden olan Merhum Bayram Alamanoğlu(Alaman)´un oğlu olan Başkomiserimiz Adil Alamanoğlu 25 seneyi aşan başarı ve gurur dolu Meslek Yaşamının ardından başarı ve de gurur tablosuna bir yenisini eklemek için  Afrin Operasyonuna katılmak üzere arkadaşları ile birlikte  Rize İlimizden yola çıktı./resimler/2018-3/13/1041097186134.jpgÖzel Harekat Polislerimizin Rize İlimizden uğurlanmaları ile ilgili olarak Rize İlimizde bir tören gerçekleştirildi.

Güneysu Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen Törene Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı  Reşat Kasap, Rize Emniyet İl Müdürü Altuğ Verdi ile Afrin´e uğurlanacak olan Özel Harekat Polislerimiz ve Aileleri katıldılar.

VALİ BEKTAŞ-BİZ BUNUN İÇİN FARKLI BİR MİLLETİZ

Törende bir konuşma yapan Rize Valisi Erdoğan Bektaş Ülkemizde yüreklerin bir tarafının Afrin diye attığını ve de Ülkemizde kime sorulsa gönüllü olarak Afrin´e gitmek istediğini ifade etti./resimler/2018-3/13/1041389999244.jpgBöyle bir Millete Sahip Olduğumuz için Farklı ve de Özel bir Millet olduğumuzu ifade eden Rize Valisi Erdoğan Bektaş Bizim Milletimizin böyle bir özelliği var.

Bizim Milletimiz çok farklı.Biz bu Yüzden Millet olarak her alanda başarılı oluyoruz. Afrin´de Milletimizin çocukları her gün destan yazıyor ve de başarılı operasyonlara imza atıyorlar./resimler/2018-3/13/1042148281193.jpgZor bir Coğrafya´da Yıllardır Hazırlanan Tüneller  barikatlar ve de tuzakları aşarak adım adım Afrin´e ilerliyorlar dedi.

DUALAR EŞİLİĞİNDE UĞURLANDILAR

22 Özel  Harekat Polisimiz Kurban Kesimi ve duaların ardından ailelerine Allah´A Ismarladık dedikten sonra Afrin´e Doğru yola çıktılar.

BAŞKOMİSER ALAMANOĞLU-KAN VERMEYE DEĞİL CAN ALMAYA GİDİYORUZ

22 Özel Harekat Polisimizin Afrin´e  Uğurlanması esnasında Çaykara´lı Baş Komiserimiz  Adil Alamanoğlu´nun  ?Kan Vermeye Değil Can Almaya Gidiyoruz?  sözü Törene katılanları heyecanlandırdı./resimler/2018-3/13/1042390494065.jpgBİR TÖREN DE ANKARA´DA

Türkiye Genelinde Afrin Operasyonu için görevlendirilen 150 Özel Harekat Polisimiz için Ankara´da da bir uğurlama Töreni geçekleştirildi.

Özel Harekat Başkanı Selami Türker Törende yaptığı konuşmada  bu kutsal görevin herkese nasip olamayacağını Kahraman Polislerimizin görevlerini en mükemmel bir şekilde yaparak en kısa süre içerisinde Aramıza döneceklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-3/13/1043087813642.jpgDaha sonra ise Özel Harekat Polislerimiz için Kurbanlar kesildi ve Dualar yapıldı.Kurban Kesimi ve Duaların ardından ise Özel Harekat Polislerimiz Zırhlı Araçlar Eşliğinde Otobüsler ile Afrin´e Doğru yola çıktılar.

MESKUN MAHAL OPERASYONUNDA GÖREV ALACAKLAR

Özel Harekat Polislerimiz Afrin Şehir Merkezinin Terör Örgütü Maşalarından Temizlenmesi Operasyonunda Meskün Mahal Operasyonunda Görev alacaklar.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Komiser Afrin

İlginizi Çekebilir