Çaykara´lı Emekli Emniyet Müdürüne Muhteşem Karşılama!

Çaykara´lı Emekli Emniyet Müdürüne Muhteşem Karşılama!

Çaykara´lı Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Bozoğlu 26 Sene Sonra Gittiği Mardin´in Savur İlçesinde Davul Zurna İle Karşılandı

35 Sene Emniyet Müdürlüğümüzün çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra Emekliye ayrılan Çaykara´lı Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Bozoğlu örnek bir başarının daha altına imzasını attı./resimler/2018-4/10/1506205331144.jpgÇaykara İlçemizin Eğridere Mahallesinden olan ve de Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz´un Ağabeyi olan Emekli Emniyet Amiri Süleyman Bozoğlu 26 sene sonra davet edildiği Mardin´in Savur İlçesinde Davul ve Zurna ile karşılandı.

1992 YILINDA AYRILMIŞTI

1992 Yılına kadar Mardin İli Savur İlçesinde Emniyet Amiri olarak görev yapan Çaykara´lı Hemşerimiz Süleyman Bozoğlu Tayininin çıkması sebebi ile 1992 yılında Savur İlçemizden ayrılmıştı.

/resimler/2018-4/10/1506449706640.jpgSavur İlçesinde ve de görev yaptığı diğer tüm yerlerde Emniyet Müdürlüğünün kapısını halka sonuna kadar açan,halkın sorunlarını dinleyen ve de bu sorunlara çözüm bulmaya çalışan Emniyet Amiri Bozoğlu bu özelliklerinden dolayı görev yaptığı her yerde Örnek bir Emniyet Amiri olarak gösterilmişti.

SAVUR SPOR´U ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Emniyet Amiri Süleyman Bozoğlu Savur´da görev yaptığı 1990´lı Yıllarda göstermiş olduğu özel çabalar ile Savur Spor´un Şampiyon olmasını sağlamıştı.

SAVUR SPOR BU SENE DE ŞAMPİYON

Savur Spor Futbol Takımı bu sene de Şampiyonluğu elde etti.Savur Sporun başarısını yakından takip eden Emekli Emniyet Amiri Süleyman Bozoğlu Savur Spor´lu yetkililer tarafından Mardin İli Savur İlçesine davet edildi.

Müdürümüz Süleyman Bozoğlu bu teklifi hiç düşünmeden kabul etti ve de soluğu Savur İlçesinde aldı.

DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

Savur İlçesinde Davul ve Zurna ile halay çekilerek karşılanan Süleyman Bozoğlu İlçede halk ile kucaklaştı.

/resimler/2018-4/10/1507070644613.jpgEsnafı tek tek ziyaret eden sokakta halk ile kucaklaşan Emekli Emniyet Müdürü Bozoğlu buradan Törenlerin gerçekleştirildiği Savur İlçe Stadyumuna geçti.

MEHTER MARŞI İLE KARŞILADILAR

Birinci Sınıf Emekli Emniyet Amiri Çaykara´lı Hemşerimiz Süleyman Bozoğlu Savur İlçe Stadyumunda Mehter Takımı Gösterisi ile karşılandı./resimler/2018-4/10/1507357676361.jpgTribünleri dolduran binlerce Savur Spor Taraftarı Müdür Bozoğlu´nu alkışlar ile karşıladı ve de İlçemize Hoş Geldin dediler.

HALK İLE HALAY ÇEKTİ

Emekli Emniyet Amiri Çaykara´lı Hemşerimiz Süleyman Bozoğlu Savur İlçe  Stadyumunda vatandaşlar ile birlikte horon oynadı,halay çekti ve de Savur Spor´un mutluluğuna bir kere daha ortak oldu.

MARDİN VALİLİĞİ TEŞEKKÜR ETTİ

Mardin Valiliği yayınladığı Haber ile Çaykaralı Emekli 1. Sınıf Emniyet Amirimiz Süleyman Bozoğlu´na teşekkür etti.İşte o mesaj;

Mardin´in Savur ilçesinde 1990´lı yıllarda görev yapan emekli Emniyet Müdürü Süleyman Bozoğlu, vatandaşlar tarafından davet edildiği ilçede çiçek ve halaylarla karşılandı.

Savur´da 1990´lı yıllarda görev yapan emekli Emniyet Müdürü Süleyman Bozoğlu, vatandaşların davetini kıramayarak, ilçeyi ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından davul ve zurnalar eşliğinde coşkuyla karşılanan Bozoğlu, Kapalı Spor Salonu´nda kendisi için düzenlenen programa katıldı. Bozoğlu, görev yaptığı ilçeye 26 yıl sonra gelmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Ben buradan ayrılırken Savur halkı beni davul ve zurnalarla uğurladı. Biz vatandaşlarımızı sevdik. Ben maaşımı burada dağıtmadım. Ben vatandaşları işledikleri suçlardan göz yummadım. Ben insancıl yaklaştım. Benim telefonun 24 saat herkese açık vaziyette bulunuyordu. İsteyen karakolu her zaman ziyaret edebiliyordu. Karşılamadan çok mutlu oldum" dedi.

Vatandaşlar ise, davetlerini kırmayan Bozoğlu´nun aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

SAVUR SPOR´DAN BOZOĞLU´NA TEŞEKKÜR

Savur Spor Futbol Tamımı Şampiyon olmasının ardından yayınladığı mesajda Emekli Müdürümüz Bozoğlu´na teşekkür etmişti.İşte o mesaj:/resimler/2018-4/10/1508032051948.jpgPazar günü oynanan maçta Savurspor Kızıltepe 47 spor u 2-0 yenerek şampiyon oldu. Öncelikle bizi her maçımızda yalnız bırakmayan değerli Savurspor taraftarına çok teşekkür ederiz. Maçın gollerini Savurspor un önemli futbolcularından İbrahim AKTAŞ ve yine çok önemli futbolcumuz Ahmet TURNACI attı. Maça iyi başlayan Savurspor forveti Muhammed İle bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen gol sesi çıkmadı. Kaptan Hıdır ın ilk yarıda çok önemli kurtarışları oldu ve maçı dengede tuttu. Son dakikaya kadar maç gidip geldi fakat rakibimizin diğer maçlardan gelen sonuçlarla hiç bir iddası kalmayınca rakibimiz oyundan düştü ve Savurspor son dakikalarda iki gol kaydetti. Taraftarımızın büyük ilgisi ve desteğiyle maçı kazandık. Maçı il dışından dakika dakika takip eden Süleyman BOZOĞLU maç sonrasında büyük bir sevinç yaşadı. Diğer eski Savurspor futbolcuları da bu büyük heyecanla uzak illerden destek oldu. Hepsine hürmetlerimizi sunuyoruz. Savurspor teknik direktörü Şeyhmus DOĞAN ve takım kaptanı Hıdır ADIGÜZEL maç sonunda ? Hakeden bizdik, çok emek harcadık, çok yıprandık sahamız yoktu, tüm maçlarınızı dış sahalarda deplasmanda oynadık. Bu takım sezon başı maddi olanaksızlıktan dolayı lige girmemeyi düşünüyordu fakat değerli Spor Müdürümüz Özcan TIRPAN ve Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz İdris KOÇ un hem maddi hem de manevi destekleriyle liğe girip başarılı mücadele ederek, kendilerini mahçup etmeden şampiyon olduk. Bu başarı Savurlularındır. 17 yıl sonra gelen bu şampiyonluğa büyük bir özlem duyuyordum ve bunu başardık. Emeği geçen tüm sporcu ve yöneticilere,değerli Savurspor taraftarına çok teşekkür ediyoruz? dediler. Ayrıca her maçımızda yanımızda olan Savur masa ekibine çok teşekkür ederiz. Desteklerini hep hissettik. 

Savurspor kulübü

BOZOĞLU ÇAYKARA EĞRİDERE´DEKİ EVİNİ BORDO MAVİYE BOYATMIŞTI

Çaykara´nın Eğridere Mahallesinde, Yıllarca ülkemizin değişik yerlerinde birinci sınıf Emniyet Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli oldu. Fanatik Trabzonsporlu olan Süleyman Bozoğlu Mahallesinde yaptırdığı yeni evini Trabzonspor renkleriyle boyatarak evinin her yerine Trabzonspor amblemini astı. 

 Uzun süre Türkiye´nin birçok yerinde görev yaptığı 1´nci sınıf Emniyet müdürlüğünde Trabzonspor aşkını hiç çekinmeden ifade ettiğini söyleyen Süleyman Bozoğlu,? 1970-1980 yıllarındaki Trabzonspor´a hasret kaldık ama Trabzonspor sevdamız bitmez. Kötü gün dostluğu en makbulüdür. İnşallah bundan sonra gönlümüzde taht kuran Trabzonspor´umuz başarılı olur. Benim yaptığımın adı fanatiklik değil, gönülden bağlılıktır. Bu yıl Trabzonspor biraz başarısız olsa da takımımızın her zaman yanındayız" dedi.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir