Çaykara´lı İrem İl Birincisi

Çaykara´lı İrem İl Birincisi

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi İrem Sevinç Trabzon´da İl Birincisi Oldu

Bizim Uşaklar Tarihi ile buluşuyor bProjesi kapsamında Polis Haftasında düzenlenen "Benim Polisim" İsimli Şiir Yarışmasında Trabzon İl Birincisi seçilen Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi İrem Sevinç ödülünü aldı.

/resimler/2016-6/3/1215487414829.jpg

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Çaykara İlçemizden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,ZEki Bilge Ortaokulu Müdürü Şükrü Kara,Zeki Bilge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tayfur Demirali ile öğretmenler ve öğrencinin ailesi katıldı.

/resimler/2016-6/3/1216140852817.jpg

Törende Şiirini okuyan İrem Sevinç Daha sonra İl Emniyet Müdürü Murat Köksal tarafından başarısından dolayı tebrik edildi ve ödülü takdim edildi.Yarışmada bir bisiklet ödülü kazanan İrem Sevinç´in mutluluğu hem kendisini hem de Çaykaralılar olarak bizleri de fazlası ile mutlu etti.

/resimler/2016-6/3/1216441322161.jpg

Ödül töreninden sonra görüştüğümüz İrem Sevinç Çaykara İlçemize böylesine Güzel ve de anlamlı bir başarı yaşattığı için son derece mutlu olduğunu ifade etti.Bu tür yarışmaların kendilerinin sosyal ve kültürel anlamda yetişmeleri için son derece mutlu olduğun u ifade eden İrem Sevinç başarının insanı kamçıladığını ve de bundan sonra daha başarılı olabilmek ve yeni ödüller kazanabilmek iin hem kendisinin çok çalışacağını hem de arkadaşlarını yarışmalara katılımı konusunda motive edtmeye çalışacaklarını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Çaykara İrem Birincisi

İlginizi Çekebilir