Çaykara´lı İş adamı Nizamettin Baştürk´ün Eş acısı

Çaykara´lı İş adamı Nizamettin Baştürk´ün Eş acısı

İş Adamı Nizamettin Baştürk´ün Eşi Fatma Baştürk Hakkın Rahmetine Kavuştu

ÇAYKARA´NIN ACI GÜNÜ

Çaykara Ulucami Mahallemizden   İlçemizin Hayırsever Sanayici ve  İş Adamlarımızdan Nizamettin Baştürk´ün Eşi Fatma Baştürk bir süredir tedavi görmekte olduğu hastanede 27 Ocak 2017 sabahı Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.

Cenaze Namazı :28 Ocak 2017 Cumartesi Günü Öğle namazına müteakip Çaykara Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Ulucami Mahallemizde bulunan aile kabristanlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi adına Merhum Fatma Abla´ya Allah´tan Rahmet Başta Sayın İş Adamımız Nizamettin Baştürk olmak üzere kederli ailesine ve de Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.Mekanı cennet olsun.

BİR GÖNÜL VE HAYIR İNSANI NİZAMETTİN BAŞTÜRK

Şu fani dünyada En büyük zenginlik Gönül zenginliğidir kuşkusuz.Bunu hepimiz çok iyi biliriz de ne yazık ki iş uygulamaya gelince bir çoğumuz bunu uygulayamayız.Para tatlı gelir nedense.Bir evimiz varsa bir tane daha yapmak isteriz.Bir arabamız varsa ikincisini,üçüncüsünü ya da daha pahalısını almak isteriz.İnsanoğlu olarak hepimizin yapısında var olan bir eksiklik bana göre bu durum.

Oysa Sevgili Nizamettin Baştürk Abimiz için aynı şeyleri söylemek mümkün değil Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Sevgili Nizamettin Abi paranın hiçbir zaman bir amaç olmadığını her zaman bir araç olduğunu en büyük zenginliğin ise Gönül Zenginliği olduğunu çok iyi bilen ve de bu anlayışını hayata geçiren İlçemizin en önemli İş Adamlarından bir tanesi.

Hangi hayır kurumunun ne ihtiyacı varsa baş vurulacak ilk adres elbette ki Sevgili Nizamettin Baştürk Abimiz.Camiye para mı lazım.İlk Yardım yapan Nizamettin Abi´dir.İlçemizdeki okulların tamamının Sevgili Nizamettin Baştürk Abimize minnet borçları vardır Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Çünkü Sevgili Nizamettin Abimizin katkısının olmadığı okul ilçemizde yoktur.Her okula mutlaka bir emeği geçmiştir.

Bu anlamda Sevgili Nizamettin Baştürk Abimize Tüm Çaykara halkı adına ve de özellikle Eğitim Camiası adına bir kere Baş Sağlığı dileklerimizi iletmek isteriz.Allah Fatma Ablamıza Rahmeti İle Muamele eylesin.Mekanı cennet olsun İnşallah.



İlginizi Çekebilir