Çaykaralı İşadamı Gazetecilerle İftarda Buluştu

Çaykaralı İşadamı Gazetecilerle İftarda Buluştu

Çaykaralı İşadamı Ali Kemal Aydın Gebze´de Gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu

11 yıldır bu geleneği sürdüren ve basın mensuplarının gönlünde taht kuran Çaykaralı işadamı Ali Kemal Aydın, yine anlamlı ve güzel mesajlar verdi.

Yavuz Cağ Kebap´taki iftar yemeğine Gebze,  Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinden 40´ı aşkın gazeteci katılırken, Ali Kemal Aydın yaptığı konuşmada hem birlik ve beraberlik mesajı verdi hem de sorgulama kültürü duyarlılık konularında önemli mesajlar verdi. 

Hem teşekkür hem mesaj 

İftar yemeğine katılan gazetecilere teşekkür eden Ali Kemal Aydın, basın mensuplarına duyarlılık ve şehrin sorunlarına sahip çıkma noktasında da çağrıda bulundu. Gazetecilerin toplumun aynası olduğunu ifade eden Aydın, ?Sizler toplumun aynasısınız. Toplumdaki gelişmeleri haber veren, analiz edip kamuoyu ile paylaşan meslek mensuplarısınız. Büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımanızı diliyorum? diye konuştu.

Gebze´deki tüm kurum ve kuruluşların Gebzelilik bilinciyle hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Aydın,  şöyle konuştu:

?Hayatım boyunca ?ben´ değil, ?biz´ kavramının doğruluğuna inandım. Gerek iş ve sosyal hayatımda, gerek Gebze Ticaret Odası´ndaki meclis üyeliğim dönemimde doğruya doğru, yanlışa yanlış dedim, hiçbir beklenti olmadan Gebze´ye hizmet etmenin onurunu yaşadım. Şu anda da bulunduğum her platformda aynı hassasiyetle yapmaya devam ediyorum. Siyaset üstü kurum ve kuruluşların, ticaret odalarının, STK, vakıf, derneklerin Gebzelilik bilinciyle hareket ederek şehre artı değer katması gerekmektedir.  Ancak ne yazık ki çoğu kuruluş ve STK üzerine düşen sorumluluğu yerine getiremiyor. Bunun da en büyük sebebi vizyonsuzluk, hedefsizlik ve ekip çalışması oluşturamamaktır. Oysa STK´lar ve dernekler amaçlarına uygun çalışarak Gebze´ye artı değer katmalıdır. Şehrin sorunlarına müdahil olup, çözüm noktasında yöneticilere katkı sağlamalıdır. Doğruları takdir etmek ve yanlışları yapıcı eleştiriyle doğruya yönlendirmek ayrıcalıktır. Bize yakışan ya olduğumuz gibi görüneceğiz ya göründüğümüz gibi olacağız. Günün şartlarına göre siyaha beyaz, beyaza siyah diyebilmek benim düşüncem doğrultusunda erdemsizliktir. Bugün toplumun çektiği sıkıntıların temelinde de bu gerçek yatmaktadır. Gebzelilik bilinciyle hareket ederek inandığımız doğrulukta ve güzellikte örnek olabilmek ayrıcalıktır.? 

/resimler/2017-5/28/0223566661718.jpgAltun´dan Aydın´a teşekkür 

İftar yemeğinde gazeteciler adına bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun da Ali Kemal Aydın´a teşekkür ederek, ?11 yıldır aralıksız olarak meslektaşlarımızı ağırlayan Ali Kemal Aydın´a bu duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz. Samimi tavırları ve açık sözlülüğüyle Gebze´de örnek şahsiyetlerden birisidir? diye konuştu. Yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Kemal Aydın, bol bol sohbet ederek çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu./resimler/2017-5/28/0224284162381.jpgKaynak: Hedef



ALİ KEMAL AYDIN
31.12.2017 01:55:57
Sevgili Basın grubu arkadaşım geçte olsa duyarlılığına bilgi paylaşımına teşekkürler.SELAMLAR - SEVGİLER.... www.alikemalaydin.com

İlginizi Çekebilir