Çaykara Belediyesine Kamyon Hibe Edildi

Çaykara Belediyesine Kamyon Hibe Edildi

Çaykara Belediyesine Çaykaralı Hayır Sever işadamı Tarafından Kamyon Hibe Edildi.

Çaykaralı Hayırsever bir işadamı tarafından İlçemiz Belediyesine 270 bin TL değerindeki 2016 Model Mercedes Benz Otomatik Vites Kamyon hibe edildi. Araç, Çaykara Belediyesine teslim edildi.

Her gün araç parkını güçlendirmek için çalışmalar yapan ve bu konuda tüm araçları yenileyen Çaykara Belediyesi, hibe edilen araçla ilçemizin yol ve diğer hizmet alanları çalışmalarında Kamyon´u kullanılacak./resimler/2016-11/15/1124223722341.jpg Göreve başladıktan sonra eskimiş olarak teslim aldığımız makine parkını tamamen yenilediklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,? Belediyenin Bütçesinin yanında Çaykaralı hayırsever işadamlarımızın hibe ettikleri araçlarla gücümüze güç katmaya devam ediyoruz, ?dedi.

Hibe edilen Kamyonu teslim aldıklarını söyleyen Tok, Çok geniş bir coğrafyaya hizmet ediyoruz. Bu adar geniş bir alanda hizmet etmek için çok geniş makine parkına ihtiyacımız var. Vatandaşa daha iyi hizmet edebilmek için bize belediye´ye hibe edilen her araç bizim için çok değerlidir. Kamyonu bize hibe eden Çaykaralı hayırsever işadamımıza Çaykara halkı adına teşekkür ediyorum. Belediyemize hayırlı uğurlu olsun" Şeklinde konuştu..

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir