Çaykaralı İşadamından Kırıkhan´a Yatırım

Çaykaralı İşadamından Kırıkhan´a Yatırım

Çaykaralı işadamının sahipliğini yaptığı Yataş Grup´un konsept markası olan Enzahome 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 14.00´ de hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı Kırıkhan´da açıldı.

Çaykara´da 19 Mayıs 1959 tarihli sel felaketi nedeniyle ilçemizden o dönemde 408 hane olarak Hatay´ın Kırıkhan ilçesine göç eden hemşerilerimiz ekonomik anlamda Kırıkhan´da kendilerinden söz ettirmeye devam ediyorlar. Çaykaralı işadamlarından Demirhanlar Ltd. Şti. yönetim kurulu başkanı Ümit Demirhan Kırıkhan´da 2. Mağazasını açtı. Demirhanlar şirketinin Osmaniye´de 2 Kırıkhan´da 1 Vestel şubesi bulunuyordu. 

Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bıyık, Yataş Grup Genel Müdür yardımcısı Ersin Serbes ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşma yapan Ümit Demirhan ? Yarım asırdan bu yana babamızın başlattığı esnaflığımızı yaklaşık 10 yıldır siz değerli hemşerilerimiz sayesinde büyük bir aile şirketi konumuna getirdik. Bu mağazanın açılmasında büyük emeği olan, bizlere dürüst ve doğru ticareti öğreten ve öğütleyen babamızın hakkı ödenmez. Kırıkhan´dan kazandıklarımızı yine Kırıkhan´a yatırım yapıyoruz. Amacımız Kırıkhan halkına hizmet etmektir. Sizlerin desteği ile bugünlere geldik, inşallah sizlerin teveccühleri ile daha da büyümeye devam ederiz.  Mağazamızın Kırıkhan´a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle Mobilya sektörüne girmemde ve Yataş markasını seçmemde bana desteğini ve yardımlarını esirgemeyen demirhanlaravm.com´ un kurucusu ve yöneticisi Hüseyin Deryal´a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yataş Grup´un konsept markası olan Enzahome, mobilya, yatak ve ev tekstili sektöründe hem yurt içinde, hem yurt dışında sürekli büyüyen, her gün gücüne güç katan sektörün parlayan yıldızıdır. Bu büyük ve başarılı ailenin bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.? dedi./resimler/2016-3/20/0927458489670.jpgEnzahome, iki katlı, bin 650 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Kırıkhan´da tüketicilerin beğenisine sundu.

Enzahome mağazalarında, yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı aksesuar ürünleri bulunuyor.

Haber:Hüseyin Deryal/KIRIKHAN



İlginizi Çekebilir