Çaykaralı Kadınlar ?Anneler Gününü´ Kutladı

Çaykaralı Kadınlar ?Anneler Gününü´ Kutladı

İstanbul-Kartal ilçesinde faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Anneler günü için özel program düzenledi.

İstanbul-Kartal ilçesinde faaliyet gösteren, Çaykara Kültür Dayanışma Derneği Kültürel ve Sosyal projelerle gündemde yerini almaya devam ediyor. Derneğin Kadın komisyonu tarafından 8 Mayıs Anneler günü münasebetiyle İstanbul´da özel bir program düzenlendi./resimler/2016-5/9/2334184698745.jpgKartal´da bulunan Dernek binasında düzenlenen programda AKP, CHP ve MHP Kadın Kolları Başkanlarının ve yönetimlerinin yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Kadın Kolları Başkanı Hatice Mutlu ve kadın komisyonu üyeleri tarafından organize edilen ?Anneler Günü? etkinliğine katılan üyeler sabah kahvaltısı yaparak, günün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Özel günde sanatçı Nuray Aksoy mükemmel sahne performansıyla özel güne renk kattı./resimler/2016-5/9/2334482828460.jpgKadın komisyonu Başkanı Hatice Mutlu, yaptığı konuşmada, Kadınlarımızı bir arada, birlik olduğunuzu görmek bizleri çok sevindirmiştir. Bu birliğiniz derneğimize güç katacaktır. Bizler kadınlarımızın, annelerimizin önemini ve değerini biliyoruz. Burada bulunan annelerimiz nezdinde tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.? dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir