Çaykaralı Minik Ecrin´den Acı Haber Geldi!

Çaykaralı Minik Ecrin´den Acı Haber Geldi!

Ankara Başkent hastanesinde gerçekleştirilen 2´nci kalp nakli ameliyatıyla hayata tutunmaya çalışan Ecrin Üstünbaş´tan acı haber geldi.

Çaykara Ulucami Mahallesinden, Sinan Üstünbaş´ın 7 Yaşındaki kızı Ecrin, doğuştan kardiyomiyopati (kalp yetmezliği) hastalığı ile ?Merhaba´ dedi. Minik bedeniyle adeta filmlere konu olacak bir yaşam savaşı vermeye başladı. Öyle ki daha bir yaşında Ankara Başkent hastanesinde Türkiye´de en küçük bebek olarak gerçekleştirilen başarılı bir kalp nakli ile ilk savaşını kazanan Ecrin, o minicik bedeniyle 7 yaşına kadar etrafına gülücükler saçmaya, yaşama sımsıkı sarılmaya başladı./resimler/2015-8/21/1043558125271.jpgSevimliliğiyle etrafında herkesin sevgisini kazanan Ecrin 2 ay önce tekrar rahatsızlanarak hastaneye yattı. Kalp kapakçığında oluşan kacak nedeniyle 4 ayda 3 kez ameliyat olan Ecrin´in sorunu giderilemedi. Doktorların Ecrin´in yaşaması için 2´nci kez ?Kalp naklinden başka yaşam şansı yok?, demeleri üzerine Minik Ecrin´i yaşatacak Kalp arayışlarına başlandı. Hastane yetkilileri tarafından Ecrin´in yaşama tutunması için gerekli olan Kalp bulunduğunu üstünbaş ailesine müjdeli haber verilmişti. Acilen kalp nakli ameliyatı yapıldı. 17 gün süren bekleyiş Ecrin´in vücudunun organı reddetmesi sonucu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 7 yıllık yaşam mücadelesini kaybederek ailesi ve tüm sevenlerini geride bırakarak hayata veda etti. 

Ecrin Üstünbaş´ın cenazesi, Ankara Başkent hastanesinden alınarak 21.08.2015 Cuma günü (bugün) ikindi namazı müteakip, ailesinin Çaykara Ulucami Mahallesinden yıllar önce göç ettiği Hatay Kırıkhan ilçesinde toprağa verilecek. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Ecrin Yavrumuza Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. /resimler/2015-8/21/1047287973149.jpg

 

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir