Çaykaralı Mutlu, Yazı İşleri Müdürlüğüne Atandı

Çaykaralı Mutlu, Yazı İşleri Müdürlüğüne Atandı

Maçka Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne Çaykaralı hemşerimiz Hayrettin Mutlu atandı. İlk Ziyaretçileri Uzungöl Doğa sporları üyeleri oldu.

Maçka Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Çaykaralı Hayrettin Mutlu´ya ilk hayırlı olsun ziyareti Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Başkanı Aydın Mutlu ve Yönetim kurulu üyeleri oldu.

Trabzon Nüfus müdürlüğünde Şef olarak çalışan İlçemiz Uzungöl-Elmalı Mahallesinden Hayrettin Mutlu Maçka Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne atanarak göreve başladı. Aynı zamanda Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) genel sekreteri olan Mutlu´ya,  göreve başlaması nedeniyle ilk olarak Uzungöl Doğa Sporcuları tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu./resimler/2015-12/9/1058200675293.jpgZiyarette duyduğu memnuniyetini ifade eden Hayrettin Mutlu, sekreterliğini yaptığım Uzungöl Doğa Sporları derneği Yönetiminin ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirterek, bundan sonrada hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

(UDSAK) Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği  Başkanı Aydın Mutlu, Yönetim kurulu olarak Maçka ilçesine Kaymakamlık yazı işleri müdürlülüğüne atanan genç kardeşimize yeni görevinde başarılar dileyerek, bu görevi layıki ile yapacağından hiç kuşkumuz yoktur. Şu ana kadar har aldığı görevi başarıyla yapan mutlu´nun bundan sonraki yaşamında üstün başarılar diliyorum,?dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir