Sağlık Sen´de Delege Adayı

Sağlık Sen´de Delege Adayı

Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Sağlık Memuru Olarak Görev Yapan Çaykara´lı Hemşerimiz Osman Kurt SAğlık Sen İl Delege Adaylığını Açıkladı

İlçemiz Taşkıran Mahallesinin en sevilen isimlerinden olan Sağlık Memuru Osman Kurt Mayıs ayında yapılacak olan Trabzon Sağlık Sen Sendikası Seçimlerine Delege Adayı nolarak katılıyor.

Hemşerimiz Osman Kurt Trabzon Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi Merkezinde Sağlık Memuru olarak görev yapıyor./resimler/2018-3/23/1558049555308.jpgİnsanlar arasındaki sıcak iletişim kurabilme özelliği,İşine vermiş olduğu önem ve de insan olarak çevresine her zaman faydalı çalışmalar yapması ile tanınan Osman Kurt  bu defa Sendika Delegesi olarak Trabzon İlimize hizmet vermeye karar verdi.

Taşkıran Kurşunlu Mahallesinden olan ve başarılı bir çalışma hayatı geçiren Osman Kurt Sağlık Sen Trabzon Şubesi 4. olağan genel kurulunda delege adayı olduğunu açıkladı.

SEÇİMLER 2018 YILI MAYIS AYINDA

Sağlık Sen Trabzon Şubesi 4. Olağan Genel Kurul seçimlerinin 2018 Yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

OSMAN KURT´U TANIYALIM

İlçemiz Taşkıran Kurşunlu Mahallemizin en sevilen İsimlerinden olan Merhum Rafet Kurt Abimizin Oğlu olan Hemşerimiz Osman Kurt İlkokul,Ortaokul ve lise öğrenimini Çaykara İlçemizde tamamladı.

Marmara Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Sağlık Memurluğu Bölümünü başarı ile tamamlayan Hemşerimiz Osman Kurt daha sonra Sağlık Memuru olarak Bayburt Devlet Hastanesine atandı./resimler/2018-3/23/1558283774494.jpg23 Sene Sağlık Memuru olarak Bayburt İlimizde görev yapan Hemşerimiz Osman Kurt sıcak  ve mükemmel kişiliği,insanlara duymuş olduğu sevgi ve saygı sayesinde Bayburt İlimizde herkesin çok sevdiği bir insan olmayı başardı.

Bayburt İlimizde çalışırken Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesini başarı ile tamamlayan hemşerimiz Osman Kurt bu şekilde Lisans Öğrenimini tamamlamış oldu.

23 Senelik Bayburt Macerasının ardından biraz merhum anne ve babalarının rahatsızlıkları biraz da Memleket Özlemi ile Trabzon İlimize Nakil Yaptıran Hemşerimiz Osman Kurt yaklaşık 6 senedir Trabzon İlimizde görev yapıyor./resimler/2018-3/23/1947344355857.jpgKURT-AMAÇ DAHA KALİTELİ HİZMET

MAÇKA Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde çalışmakta olan Osman Kurt´un açıklaması şöyle; Gönülden katılarak kuruluşundan beri üye olmaktan onur duyduğum sendikamızın misyon ve vizyonunu daha da yükseklere taşıyabilmek adına faydalı olacağım inancıyla Sağlık Sen Trabzon şubemizin 4. olağan genel kurulunda delege adayıyım. Faydalı ve hayırlı olması dileğiyle tanıyan ,seven ve bize güvenen tüm sağlık sen mensuplarından destek istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.... Selam ve dua ile Allah bu kutlu yolda yardımcımız olsun. Başarılar diliyorum.

Bizler de Çaykara Halkı ve de Çaykara Gündem Ailesi olarak Çaykara´lı Hemşerimiz  Osman Kurt´a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz..

www.caykaragundem.com

 



Bayram Ali Ç E L E İ
23.03.2018 20:05:18
Mühterem kardeşimiz Osman KURT´a , istikbal de üstün başarılar dilerim? Bayram. Ali Ç E L E B İ

İlginizi Çekebilir