Çaykaralı Sanatçı Boğazı Salladı!

Çaykaralı Sanatçı Boğazı Salladı!

Karadeniz´in sevilen ses sanatçısı Çaykaralı Nevin Korkmaz geçtiğimiz günlerde Tanınmış iş adamı Ali Dervişoğlu davetlisi olarak katıldığı geceye sahne alarak hayranlarının karşısına cıktı.

Karadeniz´in sevilen seslerinden Nevin KORKMAZ  İş adamı Ali Dervişoğlu  nun yeğeninin Beşiktaş kireçburnu´ndaki Paella restaurant ´ta  gerçekleşen düğün törenlerinde hayranlarının ısrarlarını kıramayıp sahne alan sanatçı Korkmaz  davete katılanlara unutulmaz  bir gece yaşattı. 

Kemençeci Erdem Bıçak´ın saytayı kemençenin tellerine dokundurduğunda  horoncular sahnede yerini çoktan almıştı. Sanatçı Korkmaz birbirinden güzel ve hareketli türkülerli peş peşe okurken kendisine  eşlik eden sanatçı Kemal Yılmaz´ da  gür ve buğulu sesi ile gelecekte yıldızı parlayacak sanatçılar arasına doğru adım adım ilerliyor. /resimler/2015-9/6/2006582694455.jpgKaradeniz Türkülerinin essiz yorumcusu olan Çaykaralı  Sanatçı Nevin korkmaz  gecenin geç saatlerine kadar davetlileri eğlendirerek hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetmeyi başardı. 

Sanatçı Nevin Korkmaz önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni albümünün  klip hazırlıklarını bir taraftan hazırlayarak  hayranlarına bir sürpriz daha yapacağa benziyor.

Kaynak:Taka Medya



İlginizi Çekebilir