Çaykaralı Seher Avrupa Şampiyonu!

Çaykaralı Seher Avrupa Şampiyonu!

Çaykaralı Seher Soylu, EMF-Muaythai Open Cup 2015, Muay Thai Avrupa şampiyonu oldu.

Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF- Avrupa Muaythai Federasyonu Faaliyet programında yer alan EMF-Avrupa Muaythai Federasyonu Kupası  (EMF-Muaythai Open Cup şampiyonası Antalya´da yapıldı. 

EMF-Muaythai Open Cup 2015 Türkiye başta olmak üzere 15 ülkeden 250 sporcu katıldı. Antalya Çağlayan Spor salonunda gerçekleşen EMF-Muaythai Open Cup 2015 şampiyonasında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde kıyasıya mücadelelere sahne oldu./resimler/2015-11/18/1235575240719.jpgAlt genç bayanlarda 51 kilo da Trabzon´u temsil eden Çaykara Anadolu Lisesi öğrencisi Uzungöl Mahallesinden, Seher Soylu Muay Thai şampiyonasında büyük başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonu oldu. 

Şampiyonluğuyla ilgili konuşan Seher Soylu, Trabzon´un adını Avrupa´da duyurmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi. Elde ettiği bu başarıda en büyük payın, antrenörü Bünyamın Hayırlıoğlu ile bize Çaykara´da destek veren başta Çaykara Merkez Mahallesi Muhtarı M.Savaş Dündar ve İlçemiz esnafına teşekkürlerimi iletiyorum.

?Elde ettiğim bu şampiyonluğu, Trabzon´a, Çaykara´ya ve ülkeme armağan ediyorum? dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir