Şehit Ahmet Çamur´un ismi Ankara´da Yaşatılacak

Şehit Ahmet Çamur´un ismi Ankara´da Yaşatılacak

Ankara´da 120 Konutluk Siteye Çaykaralı ?Şehit Ahmet Çamur Sitesi´ Adını Verdi.

Terörle mücadelede şehit olan Trabzonlu Özel hareket Başkomiseri Ahmet Çamur´un çocuklarına sahip çıkanlara TFF Başkan vekili İbrahim Usta da eklendi.

Usta, Ankara´da çamur´un çocukları ile kahvaltıda buluştu. Usta yeni başladığı 120 dairelik siteye de ?Şehit Ahmet Çamur sitesi´ adını verdi.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yaparken PKK´lı teröristlerin suikast silahı ile şehit ettiği Trabzon Çaykaralı Şehit Başkomiser Ahmet Çamur´un çocuklarına İbrahim Usta sahip çıktı.

Eşi Hikmet Usta ile Ahmet Çamur´un eşi ve çocukları ile sabah kahvaltısı yapan Usta, inşaatına başladığı 120 konutluk siteye de ?Şehit Ahmet Çamur sitesi´ adını verdi.

 İbrahim Usta, ?Şehitler ve onların çocukları bize emanet. Güneydoğu Anadolu bölgesinde 35 yıldır büyük bir terörle mücadele var. Vatani böldürmeme mücadelesidir bu. Bu mücadeleye şehit verdiklerimize hemşerimiz Ahmet Çamur da eklendi.

Onun minik yavruları artık bize emanet. Onlar için her ne varsa yapmalıyız. Onlar için ne yapsak azdır. Ayrıca, Ankara´da yeni başladığım 120 konutluk siteye de Şehit Ahmet Çamur sitesi adını verdim. İsmini orada yaşatacağız. Bir kez daha Allah rahmet etsin, başımız sağolsun.´ dedi.



İlginizi Çekebilir