Çaykara´lı Yusuf Trabzonspor´a Hayat Veriyor

Çaykara´lı Yusuf Trabzonspor´a Hayat Veriyor

Çaykara´lı Oyuncumuz Yusuf Yazıcı Attığı ve Attırdığı Goller İle Trabzonspor´a Hayat Veriyor

Maçtan Sonra Yusufun Sözleri:"Bulduğum şansı iyi kullandım. Bana forma veren hocama teşekkür ederim. Sürekli oynamak istiyorum. Bu takımda forma giymek harika bir duygu

ÇAYKARA´LI YUSUF YAZICI TRABZONSPORU UÇURDU

Çaykara Taşlıgedik Mahallemizden Yusuf Yazıcı oynadığı futbol,attığı ve de attırdığı goller ile Bordo Mavili takımımızın ve de taraftarımızın umudu olmayı başardı.Ziraat Türkiye Kupası Grup maçlarında üçüncü maçında evinde Kızılcabölük Spor´u ağırlayan Trabzonsporumuz Çaykara´lı oyuncumuz Yusuf Yazıcı´nın adeta yıldızlaştığı karşılaşmada  rakibini 5-0 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başardı.

Karşılaşmada atılan 5 golün tamamında katkısı olan oyuncumuz Yusuf Yazıcı 3 golün asistini yaparken 2 de gol atarak maçın yıldızı olmayı başardı./resimler/2016-12/28/1046278199377.jpg1997 Doğumlu olan ve de daha 19 yaşında olan Yusuf Yazıcı´nın bu muhteşem başarısı Tüm Trabzonumuzun gurur kaynağı olurken bundan sonraki dönemde oyuncumuzun uzun seneler Trabzonsporumuza başarı ile hizmet vereceğinin izlerini de oyuncumuzda görmüş olduk.

İLK GOL YUMLU´DAN

Karşılaşmanın 10. Dakikası oynanırken Oyuncumuz Yusuf Yazıcı´nın yaptığı muhteşem Ortayı ceza sahası içerisinde Mustafa Yumlu kafa ile ağlara gönderdi ve takımımız 1-0 öne geçti.

GÜRAY´A AKIL DOLU ARA PASI

Karşılaşmanın 30.Dakikasında orta sahadan aldığı top ile rakip yarı sahaya yüklenen Oyuncumuz Yusuf Yazıcı akıl dolu bir pas ile Güray Vural´ı kaleci ile karşı karşıya bıraktı.Ve de Güray´ın golü ile takımımız 2-0 öne geçti.

ZEKA DOLU BİR GOL

Karşılaşmanın 35.dakikasında ise Yusuf Yazıcı imzalı adeta zeka dolu bir gol izledi Hüseyin Avni Aker Stadyumundaki seyirciler.Sol taraftan gelen bir ortada Yusuf Yazıcı sırtı dönük olmasına ve de arkadaşını görmemesine rağman akıl dolu bir topuk  darbesi  ile 17 yaşındaki oyuncumuz Abdülkadir ile birleştirdi.Ve de Abdülkadirin mükemmel vuruşu ile takımımızı 3-0 öne geçirdi.

61´DE EN ANLAMLI GOL

Karşılaşmanın 61.Dakikası oynanırken Trabzonsporumuz penaltı vuruşu kazandı.Teknik Direktörümüz Ersun Yanal o ana kadar sahanın en iyisi olana verdi topu.Ve de oyuncumuz Yusuf Yazıcı penaltıyı gole çevirerek takımımızı 4-0 öne geçirdi.

JENERİK BİR GOL

Karşılaşmanın 83. Dakikasında ise ceza yayı çizgisi üzerinde topla buluşan Yusuf Yazıcı muhteşem bir gol ile daha gözlerimizin pasını sildi ve de takımımızı 5-0 öne geçirdi.Bu şekilde Trabzonsporumuz Oyuncumuz Yusuf Yazıcı´nın 3 asist 2 de gol attığı maçta geceye damgasını vurarak ve de maçın en iyi oyuncusu seçilerek maça damgasını vurmuş oldu./resimler/2016-12/28/1046545856163.jpgLigde oynadığı 15 karşılaşmada rakip fileleri sadece 12 defa havalandırabilen ve de maç başına 0.8 gol ortalaması ile Süper Ligin ilk yarısını bitirmeye hazırlanan Trabzonsporumuzun bir maçta 5 gol atarak kazanması Spor Otoriteleri tarafından Yusuf Yazıcı farkı olarak değerlendirildi.

SUK MU YUSUF MU?

Biz futbol otoritesi değiliz.Futbolu sadece televizyondan izleyen,Trabzonsporumuza gönül vermiş ve de Trabzonspor ile yatıp Trabzonspor ile kalkan insanlarız.Trabzonspor bizim her şeyimiz.Ve de dün akşam ister istemez iki isime ilişti gözümüz.

Biri milyonlarca dolar verilerek ve de takımı kurtaracak ümidi ile transfer edilen Güney Kore´den getirilen Hyun Jun Suk ,diğeri ise Trabzonumuzun öz evladı.Bizim çocuğumuz ve de yüreği bizim gibi Trabzonspor Sevdası ile yanıp tutuşan Yusuf Yazıcı./resimler/2016-12/28/1047158356558.jpgSahadaki Performanslarına bakıyoruz.Bizim Çocuğumuz atıyor,attırıyor canını dişine takarak oynuyor.Jun ise her maçta olduğu gibi topu boş kale yerine dağlara taşlara atıyor.

Trabzonspor Efsanesini yaratan jenerasyona baktığımız zaman sahada top koşturan her oyuncunun Trabzon´lu ruhu ile sahada mücadele ettiğini ve bu azim ve mücadelenin beraberinde başarı ve şampiyonlukları getirdiğini görmekteyiz.

Karar tabi ki Hocamızın.Ersun Yanal Hocamız ne der bilmiyoruz ama bize göre Genç Yusuf bu maçta göstermiş olduğu azim ve performans ile ilk on birde oynamayı fazlası ile hak ediyor.Bakalım gelecek haftalar neler gösterecek.



İlginizi Çekebilir