Çaykara'lı Ailelerden Basel'de Trabzonspor'a Destek

Çaykara

Yurt Dışında ikamet eden Çaykara’lı aileler İsviçre’nin Basel Kentine giderek tribünden Trabzonspor’a destek verdiler.

UEFA Konferans Ligi Play Of Ön Eleme Turu karşılaşmasında İsviçre’nin  Basel Takımı ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor deplasmanda oynamasına rağmen yaklaşık 25 000 taraftarını arkasına alarak mücadele etti.

Yurt dışında ikamet eden Çaykara’lı yüzlerce hemşerimiz İsviçre’nin Basel Kentine akın ederek takımımıza destek verdiler.

Çaykara’lı taraftarlar adına gazetemize açıklamalarda bulunan Almanya’da ikamet eden Çaykara’lı hemşerilerimizden,Karadeniz ve Çaykara Kültürünün Yurt dışında yaşatılmasını sağlayan en önemli isimlerden Veysel Pamuk şu ifadeleri kullandı.

Bir Trabzonspor taraftarı olarak her zaman olduğu gibi Bize her yer Trabzon felsefesi ile Almanya’dan İsviçre’ye giderek takımımıza destek verdik.

Trabzonspor’umuzu Basel maçında hakem adeta hakkını yedi golümüzü vermedi. Basel’in iki kırmızı Kartı vardı. Çok güzel oynadık ama golcümüz yok.


Yazdık oldu torunlarıma Trabzonspor’a Destek vermek için Almanya’dan getirdim. Yazdık oldu 25 000 Türk seyircimiz vardı .Basel’li sadece 6.000 küsür vardı toplanan gelir depremzedelere gidiyor. 25.000 seyirci var elimizden adeta turu altı verdi hakem Basel’e sağlık olsun



İlginizi Çekebilir