Çaykara'lı Akademisyen,Çocukluğunun Geçtiği Okulda Öğrenciler İle Buluştu

Çaykara

Çaykara'lı Akademisyen Prof. Dr. Fehmi Çelebi,Çocukluğunun geçtiği Taşkıran Ağitim Kurumlarında Öğrenciler İle Buluştu.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi  ve Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Trabzon’lu Prof. Dr.  Fehmi Çelebi,50 sene sonra ilkokulda öğrenim gördüğü okulunu ve öğrencilerini ziyaret etti.

1970’li yıllarda Taşkıran İlkokulunda öğrenim gördükten sonra ailesi ile birlikte Sakarya İline taşınmaları sebebi ile Trabzon İlinden ayrılan Doktor Fehmi Çelebi 50 senelik aranın ardından Taşkıran Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek anılarını tazeledi.

 

7 Aralık 2023 tarihinde okulda gerçekleştirilen Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Programına konuk olarak davet edilen Profesör Dr. Fehmi Çelebi gerçekleştirdiği konuşmasında öğrencilere hem çocukluk senelerinden söz ederek anılarını tazeledi hem de Dünya Engelliler Günü dolayısı ile gerçekleştirilen programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Prof.Dr. Fehmi Çelebi konuşmasında ayrıca öğrencilere Dünya Engelliler Gününün önemi ve Engelli Kardeşlerimizin hayatımızdaki yeri ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Programda Taşkıran Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından Prof.Dr. Fehmi Çelebi’ye çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Programa Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili  Astsubay Başçavuş Mesut Eltimur,Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr.Fehmi Çelebi,Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.



İlginizi Çekebilir