Çaykara'lı Bahar Adana'ya Gelin Gitti

Çaykara

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Emekli Zabıta Amiri Selahattin Zengin’in Kızı Bahar ile Adana’dan Uğur Büzlü Uzungöl’de evlendiler.

Genç çiftlerin nikah Törenleri ise 24 Ağustos 2021 Salı Günü Adana’da Sarıçam Belediyesinde saat 14.00’da gerçekleştirilecek. 21 Ağustos 2021 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Törenine Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Uzungöl’lü Sanatçılar Ahmet Karaca ile Erol Akyüz’ün sahne aldığı düğün töreninde ayrıca Kaval Üstadı Nurettin Kahveci de sahne alarak misafirlere çok güzel bir kaval dinletisi sundu ve misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı. Gelin ve Damadın giriş dansı ile başlayan genç çiftlerin düğün törenlerinde düğüne katılan misafirler çeşitli oyun havaları eşliğinde saatlerce eğlendiler.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. Takı töreninden sonra da eğlence ile devam eden genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı alarak ömürlerinin en anlamlı ve doğru kararlarını veren Bahar & Uğur Büzlü çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Bahar Adana' Gelin Gitti

İlginizi Çekebilir