Çaykara'lı Başkandan Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

Çaykara

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Ahmet Haşim Baltacı’ndan öğrencilere spor malzemesi desteği geldi.

Eğitim Öğretimde Akademik anlamda Trabzon İlinde zirvede yer alan Çaykara İlçesindeki öğrencilere sportif alanda da destek vermek ve öğrencilerin ilgi ve istidatları doğrultusunda spor yapmalarını sağlamak amacı ile Başkan Ahmet Haşim Baltacı tarafından binlerce spor malzemesi Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullara ulaştırıldı.

Spor Malzemesi dağıtım Töreni 28 Şubat 2022 Pazartesi günü İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumları Bahçesinde gerçekleştirildi.Dağıtım Törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer,Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip,Fatma Bilge Ana Okulu Müdürü Nalan Ataman, Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Gerçekleştirilen Törenin ardından Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen planlama çerçevesinde Spor Malzemeleri her okula eşit olarak paylaştırıldı.

MEHMET İNAN’IN GİRİŞİMLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okullara Spor Malzemesi katkısı Uzungöl’lü Genç İşadamı Mehmet İnan’ın girişimleri ile gerçekleştirildi.Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’ya ulaşan Genç İşadamı Mehmet İnan Başkan Baltacıoğlu’ndan Çaykara İlçesinde öğrencilerin Akademik başarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif faaliyetlere de aktif olarak katıldıklarını,bu anlamda öğrencilerimizin çok sayıda spor malzemesi desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade etti.

Genç İş Adamı Mehmet İnan’ın bu çağrısına yüreği Çaykara sevdası ile dolup taşan Çaykara’lı Hemşerimiz Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı duyarsız kalmadı ve binlerce spor malzemesini öğrencilerimize göndererek örnek bir dayanışmaya imza attı.

BALTACIOĞLU HER ZAMAN ÇAYKARA’NIN YANINDA

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu en önemli bürokratlardan Ahmet Haşim Baltacı bulunduğu her ortamda Çaykara insanına hizmet vermeye devam ediyor.Daha önce de defalarca Çaykara İlçesindeki her türlü etkinlik ve organizasyonlara maddi ve manevi destek veren Başkan Baltacı, söz konusu Çaykara olduğu zaman her konuda bütün kapıları Çaykara İlçesine sonuna kadar açıyor.

SPOR MALZEMELERİNİN İÇİNDE NELER VAR?

Başkan Ahmet Haşim Baltacı’nın gönderdiği Spor malzemelerinin içerisinde akla gelebilecek her türlü Spor Malzemesi var.Her Spor Malzemesi türünden en az 100’er takım gönderildi.Futbol topu,basketbol topu,voleybol topu,antrenman ve spor kıyafetleri,masa tenisi topu,satranç topu,yakan top,ifet oyun seti,ahşap labut,seksek oyun brandası,seksek oyun enek taşı,hedef branda oyunu,isabet branda oyunu,antrenman yelekleri,hulahop,fasulye torbası,plastik labut takımı,hentbol topu,tenis topu,halka atma oyunu başta olmak üzere akla gelebilecek her türlü spor malzemesi öğrenciler ile buluşturuldu.

KAYMAKAM GÜZEL’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Malzeme dağıtımının ardından sosyal paylaşım sayfalarından teşekkür mesajı yayımlayan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel “  Arnavutköy Belediyesi’nin destekleriyle ilçemizdeki tüm okullar spor malzemeleriyle donatıldı. Kıymetli destekleri için hemşehrimiz Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Haşim Baltacı’ya teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

BAŞKAN TOK’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’da sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklama “Okullarımıza spor malzeme desteği sağlayan Arnavutköy Belediye Başkanımız hemşehrimiz Sn. Ahmet Haşim Baltacı’ya teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.



Abdullah Danış
1.03.2022 10:37:47
Yardım edenden, sebep olandan Rabbım razı olsun. Hediyenin büyüğü küçüğü önemli değil. Lakin hediye edilen top rengi sari-lacivert olması dikkatimi çekti. Bu kimsenin dikkatini çekmedi.

İlginizi Çekebilir