Çaykara'lı Daire Başkanının Anne Acısı

Çaykara

Diyanet İşleri Daire Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Hamit Albayrak’ın annesi Fatma Albayrak,Sakarya’da hayatını kaybetti.

Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları bulunan Fatma Albayrak Sakarya’da vefat etti.

Merhume Fatma Albayrak’ın cenazesi Sakarya’dan Çaykara’ya getiriliyor.1 Nisan 2022 Cuma Günü Cuma namazına müteakip Taşkıran Merkez Camii önünde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Fatma Albayrak’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Hamit Albayrak-Oğlu-Diyanet İşleri Daire Başkanı-0 536 2430137

HAMİT ALBAYRAK KİMDİR?

1979 yılında Trabzon/Çaykara Taşkıran’da doğdu. İlkokulla beraber babasından hafızlığını tamamladı. 1997 yılında Çaykara İmam Hatip Lisesinden, 2002 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılında “İlk Dönem Kelam Kaynaklarında Ehl-i Kitap Anlayışı” teziyle Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlahiyat Anabilim Dalı Kelam Bilim Dalında lisans üstü eğitimini tamamladı. 2001 yılında Samsun’un Asarcık İlçesinde imam-Hatip olarak göreve başladı. 2002 yılında 19. Dönem kursiyeri olarak girdiği İstanbul Pendik Haseki Eğitim Merkezi’nden 2005 yılında mezun oldu ve Kocaeli ili Derince İlçe vaizi olarak atandı. 2007 yılında kısa dönem olarak askerliğini yaptı. 2012-2017 yılları arasında Siirt İli Baykan İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. 03.02.2017 tarihinde Çatalpınar İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. 2019 Yılında da Adapazarı İl Müftülüğüne atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

22 Temmuz 2019 tarihinde Sakarya Adapazarı İlçe Müftülüsü olarak atanan Hamit Albayrak, Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yeni göreve getirilmişti.. Albayrak, Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı olarak atanmıştı.

Görev yaptığı her yerde  personeliyle çok güçlü bağlar kuran, Müftülük hizmetleri ve personelle ilişkilerinde samimi olması, etkili din hizmetlerinin  daha yaygın ve etkin şekilde yerine getirilmesi noktasında üstün çaba gösteren Albayrak; bu özellikleri ile örnek bir yönetici olarak tanınıyor



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Daire Başkanının Acısı

İlginizi Çekebilir