Çaykara'lı Dünya Yıldızı Real Madrid Yolunda

Çaykara

Yazıcı Real Madrid yolunda Çaykara İlçesinin Dünya futboluna kazandırdığı yıldız oyuncumuz Yusuf

Çaykara İlçesinin Dünya futboluna kazandırdığı yıldız oyuncumuz Yusuf Yazıcı Real Madrid yolunda.Yusuf Yazıcı’nın meneceri olan ve oyuncumuzu Fransa’nın Lille takımına transfer eden Luis Campos Real Madrid kulübünün Başkanı Florentino Perez’in Danışmanı olarak göreve başladı.

2020-2021 Futbol sezonunda hem Fransa Lig 1’de,hem UEFA Avrupa Liginde hem de A Milli Futbol Takımımızda göstermiş olduğu muhteşem performans ile 2021 yılı transfer döneminde isminden en fazla söz edilen oyuncu olan Yusuf Yazıcı şimdi ise  2020 Avrupa Futbol Şampiyonası müsabakalarını bekliyor.

Sadece sahadaki muhteşem futbolu ile değil aynı zamanda saha dışında da beyefendiliği,yardımseverliği ve sosyal projelerde üstlenmiş olduğu sorumlulukları ile de isminden fazlaca söz ettirmeyi başaran Dünya Yıldızı oyuncumuz< Yusuf Yazıcı İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden.

Trabzonspor’a tarihin en büyük piyangosu vurmak üzere… Yusuf Yazıcı’yı Lille’e götüren Luis Campos, Real Madrid’e Başkan Florentino Perez’in danışmanı olarak göreve başladı.

RONALDO’NUN YERİNE GİDİYOR

İspanyol basını 56 yaşındaki Campos’un göreve başlamasından sonra ilk hedefinin Lille’e getirdiği Yusuf Yazıcı olduğunu iddia etti. Yusuf’un Real Madrid’in Cristiano Ronaldo ayrıldıktan sonra ihtiyacı olan oyunun ön tarafını yönetecek isim olduğu belirtildi.

Gelen haberlerde Lille’in Yusuf için Arsenal’dan 60 milyon euro istediği hatırlatıldı. Lille’in Yusuf’u satmak için Euro 2020’nin bitmesini beklediği haberde değerlendirildi. 100 milyon euro’yu görebilecek teklifler gelebileceğinin altı çizildi. Haberde ayrıca Ronaldo’nun ayrılması durumunda Juventus’un, ayrıca Ronaldo’yu geri isteyen Manchester United’ın da Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi.

Eğer iddia edildiği gibi Çaykara’lı Hemşerimiz Yusuf Yazıcı 100 milyon euro’luk bir bonservis bedeline ulaşırsa Trabzonspor’un da kasası dolacak. Sonraki satıştan yüzde 20 pay alma hakkı olan bordo-mavililerin kasasına 20 milyon euro girecek.



İlginizi Çekebilir