Çaykara'lı Emekli Öğretmen Almanya'da Vefat etti

Çaykara

Çaykara İlçesinin önemli eğitimcilerinden Emekli Öğretmen Yakup Osmançelebioğlu tedavi gördüğü Almanya’da hayatını kaybetti.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan Emekli Öğretmen Osmançelebioğlu Almanya’da covit19 hastalığına yakalandı.Hastaneye kaldırılan Osmançelebioğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum Yakup Osmançelebioğlu 84 yaşındaydı.Almanya’da ikamet eden Erdal Osmançelebioğlu’nun babası olan Emekli Öğretmen aynı zamanda Tan Osmançelebioğlu’nun da amcasıydı.

Merhum Öğretmen Osmançelebioğlu’nun cenazesi bu akşam Trabzon’a geliyor.18 Eylül 2021 Cumartesi günü Öğle namazına müteakip İlçemiz Maraşlı mahallesinde covit 19 tedbirleri kapsamında hijyen kurallarına uygun bir şekilde maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Emekli Öğretmen Yakup Osmançelebioğlu’na  Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Erdal Osmançelebioğlu-Oğlu-01788789848

Tan Osmançelebioğlu-Yeğeni-0 533 2246801



İlginizi Çekebilir