Çaykara’lı Emekli Öğretmen Almanya’da Vefat Etti

Çaykara’lı Emekli Öğretmen Almanya’da Vefat Etti

Akdoğan Mahallesinden Emekli Öğretmen Mustafa Yıldız Almanya’da Vefat Etti.

Çaykara İlçesinin önemli Eğitimcilerinden Mustafa Yıldız Almanya'nın Duısburg kentinde vefat etti. Geçirdiği rahatsızlıklar sebebi ile felç olan ve yaklaşık iki seneden bu yana yatalak hasta olan öğretmen Mustafa Yıldız Almanya'nın Duısburg şehrinde hayatını kaybetti.

Eğitimci olarak uzun seneler Çaykara İlçesine hizmet veren Mustafa Yıldız Bitlis'te öğretmen olarak göreve başlamış,daha sonra Çaykara ilçesinde Uzungöl ve Akdoğan Mahallelerinde uzun seneler öğretmen olarak görev yaptıktan sonra öğretmen olarak Yurtdışı görevi ile Almanya'ya gitmiş ve orada emekliye ayrılmıştı.

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu aydınlık insanlardan eğitim güneşi öğretmen Mustafa Yıldız Erdal Ömer,Kadir Günay,Kemal,Kamil ve Mahir Yıldız'ın babalarıyla.

Merhum öğretmen Mustafa Yıldız'ın cenazesi Almanya'dan Çaykara ilçesine getirildi.

Emekli öğretmen Mustafa Yıldız,15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 14.00'da Akdoğan Mahallesi Dağbaşı Mescit Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak emekli öğretmen Mustafa Yıldız'a Çaykara ilçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyor ve Allah'tan rahmet diliyor,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Erdal Ömer Yıldız-Oğlu-0 534 2026882

Kadir Günay Yıldız-0 537 8130358



İlginizi Çekebilir