Çaykara'lı Eski Genel Müdür Kıroğlu Vefat Etti

Çaykara

İlçemiz Yukarı Kumlu Mahallesinden olan Sağlık Bakanlığı Eski Genel Müdürlerinden Burhan Kıroğlu Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Çaykara İlçesinin ilk öğretmenlerinden Süleyman Kıroğlu’nun oğlu olan Merhum Burhan Kıroğlu Çaykara İlçesini çok seven ve Çaykara İnsanına hizmet yapmaktan çok büyük bir mutluluk duyan bir insan olarak tanınıyordu.

Bir süre önce kalp rahatsızlığı sebebi ile İstanbul Başkent Hastanesinde tedavi gören merhum Kıroğlu hastaneden taburcu olduktan sonra Ankara’daki evinde dinleniyordu. Ankara’da tekrar rahatsızlanan merhum Kıroğlu şeker hastalığından dolayı Ankara Gazi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan merhum Kıroğlu Ankara’da hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığından emekliye ayrıldıktan sonra ticaret ile uğraşan Kıroğlu Sağlık Bakanlığında çalıştığı dönemde de Sağlık Bakanlığından emekliye ayrıldıktan sonra da Çaykara insanına olan ilgisi ve yakınlığı ile tanınıyordu.Çaykara İlçesine aşık olan Merhum Burhan Kıroğlu muhtaç insanlara yardım etmesi ve hayırsever bir iş adamı olması itibarı ile herkes tarafından sevilen bir insan olarak tanınıyordu.

Merhum Burhan Kıroğlu 14 Nisan 2021 Çarşamba Günü Ankara’da son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak İlçemizin önemli Devlet Adamlarından Merhum Burhan Kıroğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Genel Müdür Kıroğlu Vefat
AYHAN ZORLU
14.04.2021 11:47:33
RABBİM RAHMET EYLESİN,MEKANI CENNET OLSUN KUMLU,NUN YİĞİT VATANSEVER EVLADI İYİ İNSAN GÜLE GÜLE

İlginizi Çekebilir