Çaykara'lı Hayırsever İşadamı Covit'e Yenik Düştü

Çaykara

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli İş Adamlarından Mustafa Özer yakalandığı covit 19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bursa’da yaşamını sürdüren İşadamı Mustafa Özer 3 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Covit-19 hastalığına yakalandığı belirlenen Mustafa Özer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum Mustafa Özer, Fehmi Özer’in oğlu, Murat ve Mine Özer’in ise babalarıydı. Aslen İlçemiz Taşkıran Mahallesinden olan Mustafa Özer Bayburt’tan Bursa’ya göç etmiş ve yaşamını Bursa’da sürdürmekte idi.

Hayırsever bir İşadamı olarak tanınan Merhum Mustafa Özer, Baba ocağı Çaykara İlçesini hiçbir zaman unutmamış ve Çaykara İlçesindeki çeşitli hayır işlerinde önemli katkılar sağlamıştı.1987 Yılında yapılan Taşkıran’daki okulun yapımını üstlenmişti. 1987 yılından günümüze kadar sayısız öğrenci yetiştiren okul,günümüzde de Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu olarak Eğitim Camiasına hizmet vermeye ve topluma insan yetiştirmeye devam etmektedir.

Merhum Mustafa Özer’in Cenazesi 5 Aralık 2021 Pazar günü (yarın) öğle namazına müteakip, Bursa Kükürtlü Mahallesi, Süleyman Çelebi Camiinden (Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu karşısı) kaldırılacaktır.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Mustafa Özer’e Allah’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İLETİŞİM

Mine ÖZER -Kızı-0 533 732 81 97

Murat ÖZER -oğlu-0 532 321 77 72



İlginizi Çekebilir