Çaykara'lı Hilal Yaren,Manisa'ya Gelin Gitti

Çaykara

Çaykara İlçesinden Hilal Yaren Işın ile Manisa’dan Okan Yarşi Çaykara’da gerçekleştirilen ve Manisa’da gerçekleştirilecek olan Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler.

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Personellerinden Faruk Işın ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Hacer Işın’ın dünyalar güzeli kızları Hilal Yaren ile ASlen Muş’lu olan ve Manisa’da ikamet eden Safiye & İrfan Yarşi çiftinin yakışıklı oğulları Okan Yarşi 26 Ağustos 2023 Cumartesi akşamı Uzungöl Sofra Restaurant’te gerçekleştirilen dillere destan bir düğün töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. 

Genç çiftlerin ikinci düğün törenleri ise  1 Eylül 2023 Cuma Günü saat 19.00’da Manisa Yunus Emre Horozköy’de gerçekleştirilecek. 

Uzungöl Sofra Restaurant’ta muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen Düğün Töreninde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Şube Müdürleri Veysel Somuncu ve Numan Tuncer ile Eğitim ve Sağlık çalışanları yoğun bir katılım gerçekleştirdiler. 

Genç çiftlerin giriş dansı ile başlayan düğün töreninde Sanatçılar Evren Dilaver ile Cihan çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağlarken,Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Cemil Bal ile birbirinden güzel türküleri ve muhteşem sahne performansı ile düğün törenine katılan misafirlere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattılar. 

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. 

Yaş pasta ve takı töreninin hemen ardından horon ve oyun havaları ile devam eden Genç Çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Hilal Yaren Okan Yarşi çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlere sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz. 

 

DÜĞÜN: 

TARİH:26 Ağustos 2023 

GÜN:Cumartesi 

SAAT:19.00 

YER:Sofra Restaurant-Uzungöl-Çaykara-Trabzon 

 

DÜĞÜN: 

TARİH:1 Eylül 2023 Cuma 

GÜN:Cuma 

SAAT:19.00 

YER:Horozköy-Yunus Emre-Manisa 

Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi 6280 SokakSeyran Bahri Kuaför Karşısı 



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Hilal Yaren Manisa' Gelin Gitti

İlginizi Çekebilir