Çaykara'lı İHA Van Bölge Müdürü Akyüz'ün Eş Acısı

Çaykara

Çaykara’lı Hemşerimiz İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ün eşi Sabahat Akyüz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kalp rahatsızlığı bulunan ve yaklaşık 1 hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Sabahat Akyüz, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhume Sabahat Akyüz, İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ün eşi, Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Ahmet Akyüz’ün kızı, yine Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden Ahmet Akyüz’ün ablası, Uzungöl Esnaflarından Recep Soylu’nun baldızıydı.

Van ilinde Çaykara ve Karadeniz insanını büyük bir başarı ile temsil eden, Van İlinde herkes tarafından çok sevilen ve takdir edilen, çalışkanlığı,cana yakınlığı, insanlar ile mükemmel ve örnek iletişimi, işine göstermiş olduğu saygı ve toplum olaylarındaki duyarlılığı ile herkes tarafından çok takdir edilen İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ün eşini genç yaşta kaybetmesi tüm Çaykara İlçesi ile Van ilini ve Özalp İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Merhume Sabahat Akyüz,17 Ağustos 2022 Çarşamba Günü ikindi namazına müteakip Van-Özalp Emek Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Genç yaşta aramızdan ayrılan Sabahat Akyüz’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Şükrü Akyüz-Eşi-İHA Van Bölge Müdürü-0 530 2045261

Ahmet Akyüz-Babası-0 537  7129207

Ahmet Akyüz-Kardeşi-0 542 3632923

Recep Soylu-Eniştesi-0 505 5028159



Murat Mebus Aygün
17.08.2022 09:31:51
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakinlarinin ve özellikle şükrü beyin başi sagolsun.

İlginizi Çekebilir