Çaykara'lı İl Emniyet Amiri Zeki Özkan,Yaş Haddinden Emekliye Ayrıldı

Çaykara

Çaykara'lı İl Emniyet Amiri Zeki Özkan,Yaş Haddinden Emekliye Ayrıldı

Trabzon Çaykara’lı Rize İl Emniyet Amiri Zeki Özkan Yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı.

Esas Kadrosu Rize Bölge Trafik Şube Müdürü olan ve Rize Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne de vekâlet eden Emniyet Amiri Zeki Özkan yaş haddinden emekli oldu.

58 yaşında yasa ve yönetmelik gereği zorunlu olarak emekliye ayrılan Çaykara’lı hemşerimiz Emniyet Amiri Zeki Özkan tam 32 yıldır T.C. Emniyet Camiasında görev yaparak birçok başarıya imza atan isim olmuştu.

32 yıllık meslek yaşamında hep trafik branşı ile ilgili görev yapan Emniyet Amiri Zeki Özkan sırasıyla Konya, Bitlis, Bursa, Erzurum ve Rize’ de görev yaptı

Resmen emekliler kervanına dâhil olan Emniyet Amiri Zeki Özkan, Rize’ de esas kadrosu olan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü dışında Rize Trafik tescil ve Denetleme Şube, Silah Ruhsatı ve Patlayıcı Maddeler ve Bölge Yönetim ve Koordinasyon Şube Müdürlüklerine de vekâlet eden isim oldu.

Basın dostu olan Çaykara’lı Emniyet Amiri Zeki Özkan 2017 de komşu Erzurum’ dan Rize’ ye atanmıştı. 

Zeki Özkan’ dan boşalan Rize Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bu şubede yıllardır başarıyla görev yapan Amasyalı Komiser Erkan Meftun Doğan vekaleten atandı.

Bu arada Emekli olan Zeki Özkan’a birçok özel sektörden çok cazip tekliflerinde art arda geldiği öğrenildi.

EMNİYET AMİRİ ZEKİ ÖZKAN’I  TANIYALIM

Emniyet Amiri  Zeki Özkan Karadeniz’in en önemli Turizm merkezi olan Uzungöl´de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Uzungöl´de,Lise Öğrenimini  ise Trabzon Affan Kitapçıoğlu Lisesinde tamamlayan Emniyet Amiri  Zeki Özkan daha sonra KTÜ Matematik Bölümünden mezun oldu.

İLK GÖREV YERİ KONYA

Polis Memuru olarak 1992 yılında Konya´da göreve başlayan Emniyet Amiri  Zeki Özkan 5 yıl süre ile Konya İlimizde Görev yaptı.

 BİTLİS´TE 3 SENE

Konya´dan Bitlis´e atanan Emniyet Amiri  Özkan Bitlis İlimizde 3 sene görev yaptıktan sonra birinci zorunlu hizmetini tamamlayarak tayin yaptı.

İNEGÖL´DE BAŞARI VE GURUR DOLU 12 SENE

2000 Yılında Bursa İli İnegöl İlçesine atananEmniyet Amiri  Zeki Özkan 12 Sene Boyunca burada Komiser Yardımcısı,Komiser ve Başkomiser Ünvanları ile görev yaptı.

 BAŞARININ SIRRI İNSANLARA GÜVEN

İnegöl´de görev yaptığı süre içerisinde yaklaşık 3 yıl süre ile Bursa İli Yenişehir İlçesi Trafik Asayiş Bölge Amirliğini de büyük bir başarı ile yürüten Emniyet Amiri  Zeki Özkan azmi,kararlılığı ve de insanlar içerisindeki sımsıcak ilişkisi ile çalıştığı her yerde isminden fazlası ile söz ettirdi. 

İnsanları çok seven ve de bu sevgiyi yaşamının bir parçası haline getiren Emniyet Amiri  Özkan bu özelliği ile çalıştığı her yerde insanların çok sevdiği,birlikte çalışmaktan onur duyduğu ve de ayrılamayacağı bir insan durumunda çalıştı.

YIL 2012-YOLCULUK ERZURUM´A

2012 Yılında 2. Zorunlu Hizmet kapsamında Doğu Anadolu Bölgemizin en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Erzurum İlimize atanan Emniyet Amiri Zeki Özkan burada önce Trafik Ekiplewr Amiri olarak görev yaptıktan sonra 2015 Yılından itibaren de yaklaşık 2 yıl süre ile Erzurum İl Trafik Şube Müdürü olarak büyük bir başarı ile görev yaptı.

YENİ HEYECAN RİZE

Erzurum İlimizdeki görevini tamamlayan Emniyet Amiri  Zeki Özkan daha sonra Rize İlimize atandı.Rize ili Trafik ve Pasaport Biriminde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Zeki Özkan Rize İl emniyet amirliğinin yanı sıra Rize Trafik,Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlerine de vekalet ediyordu.

Emniyet Amiri  Zeki Özkan evli ve de üç çocuk babası.

ŞİMDİ YENİ BİR YOLCULUK BAŞLIYOR

Toplumsal yönü çok kuvvetli olan ve insanlar ile kurmuş olduğu örnek ve mükemmel iletişim yeteneğinin yanı sıra engin yöneticilik tecrübesi ile örnek gösterilen Emniyet Amiri Zeki Özkan için şimdi Emeklilik yılları başlıyor.

Ancak çalışkanlığı,üretkenliği ve pozitif enerjisi ile daha çok uzun seneler Toplumun değişik kesimlerinde görev alarak daha çok uzun seneler hizmet vermeye de hazırlandığını ifade edelim.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir