Çaykara'lı İlkokul Öğrencileri,Öğretmen Filminde Rol Aldı.

Çaykara

Çaykara’lı öğrenciler öğretmen filminin sahne çekimlerinde yer aldılar.

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin rekabetine konu olan "Öğretmen" filminin çekimleri Trabzon İlinin Çaykara İlçesinde devam ediyor. 

Çaykara’lı öğrenciler öğretmen filminin sahne çekimlerinde yer aldılar. 

29 Temmuz 2023 Cumartesi günü Fatma Bilge Anaokulu ve Zeki Bilge İlkokulunda gerçekleştirilen okul ve Sınıf çekimlerinde Zeki Bilge İlkokulu öğrencileri sınıf ve okul ortamını canlandırarak filmdeki yerlerini aldılar. 

Film çekimleri için Çayykara İlçe milli eğitim Müdürü ahmet Çamurali’yi de ziyaret eden “Öğretmené filmi ekibi Müdür Çamurali’ye filme vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler. 

İstanbul'da yaşayan, mesleğini çok seven fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan ilkokul öğretmeninin tayininin Çaykara ilçesine çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı,Dünya futbol tarihine damga vuran olaylar silsilesine konu olan, Trabzonspor – Fenerbahçe rekabeti mizahi bir dille, “ÖĞRETMEN” filmi aracılığı ile beyaz perdeye taşınacağı filmin çekimlerine Trabzon’un Çaykara İlçesinde devam ediliyor. 

Gişe rekortmeni senarist Yılmaz Okumuş’un senaryosunu yazdığı; komedi film serileriyle tanınan ünlü yönetmen ve yapımcı Bilal Kalyoncu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden anlatılacak olan trajikomik olaylar, Trabzonspor – Fenerbahçe rekabetinin sertliğini resmederken, aynı zamanda “mesleğine aşık bir öğretmenin öğrencileri için yapamayacağı şey yoktur” temasını vurguluyor.  

Gişe rekortmeni senarist Yılmaz Okumuş’un senaryosunu yazdığı; komedi film serileriyle tanınan ünlü yönetmen ve yapımcı Bilal Kalyoncu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı Öğretmen Filmi Trabzonspor Fenerbahçe rekabetine farklı bir pencereden bakacak. 

Yapımcılığını TRT’nin ve AKC Sinema TV’nin yaptığı “Öğretmen” filminin çekimleri 1 Temmuz tarihinde Trabzon İli Çaykara İlçesi Yeşilalan Mahallesinde devam ediliyor. 

 Künye: 

Film Adı: Öğretmen 

Tür: Komedi 

Oyuncular: Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Bilal Hancı, Onur Dilber, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Seymen Aydın, Şükrü  Üçüncü, Sezgin Uzunbekiroğlu, Selinay Taşol, Buse Sinem İren, Selinay Taşol, Zeynep Şirin Şenyiğit, Ömer Naci Boz 

Yönetmen: Bilal Kalyoncu 

Senarist: Yılmaz Okumuş 

Yapımcı: Bilal Kalyoncu 

Yapım Şirketleri: TRT Sinema ve AKC Sinema Tv 

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir