Çaykara'lı İş Adamı Yeniden Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı

Çaykara

Çaykara’lı İş adamı İsmail Şatıroğlu yeniden Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanlığına seçildi.

Trabzon Dernekler Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu, 18 Aralık 2021 Cumartesi, günü Gaziosmanpaşa Qubbe Life davet salonunda toplandı. Trabzon dernekler Federasyonu Olağan Genel Kurulu Sekiz yüze yakın delegenin yanı sıra, davet edilen konukların da katılımlarıyla, nezih bir genel kurul süreci yaşandı. Toplantı öncesinde, Trabzonspor –Hatayspor maçının da izlendiği salondaki program, katılımcılara yemek ikramı ile devam etti.

Genel Kurulun açılışında Federasyonun Genel başkanı İsmail Şatıroğlu, selamlama ve açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Trabzon Dernekler Federasyonu 6.Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını KASTOB Genel Başkanı Nurettin Turan, Yardımcılıklarını TDF Kurucu Genel Başkanı Tahsin Usta, TDF Geçmiş Dönem Genel başkanı Mustafa Demir, Katip Üyeliklerini Trabzon Lösemi ve Engelliler Derneği Başkanı Melek Çakır ve TDF Kadın Kolları Başkanlarımızdan Sabire Çini icra ettiler.

Divan Heyetinin teşkilinden sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla gündeme geçildi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Hamdi Çamlı’nın protokol konuşmasından sonra, denetim raporu Resul Delen ve kesin hesap bütçesi ile tahmini bütçe Genel Sayman İbrahim Akın tarafından okundu.

Faaliyet Raporu ve sunumu, Teşkilatlanmadan Sorumlu. Genel Başkan. Yardımcısı Hasan Keskin tarafından takdim edildikten sonra, ayrı ayrı oylamalarla ibra edildi.

Federasyon Tüzüğünün , Medeni kanun ve Dernekler Kanununa göre güncellenmesi için gerekli tüzük tadilatları oy birliği ile kabul edildi.

Geçmiş Dönem Genel başkanlara söz verildi. Yeni dönem yönetimi için divana tek liste, yapılan tüzük tadilatına uygun olarak, açık oylama usulü ile Genel Kurula  sunulan, İsmail Şatıroğlu Genel Başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu ve tüm yönetim organları sahneye alındıktan sonra, Genel başkan İsmail Şatıroğlu teşekkür konuşmasında’’ Katılan, destek veren tüm delegelere, misafirlere, Federasyon Başkanlarına, Dernek başkanlarına, divan heyetine , siyaset, iş, sanat camiasından hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz’’ dedi

Trabzon Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Kurulu’nda tekrar başkan seçilen İsmail Şatiroğlu‘nun yeni yönetimi belli oldu.

Çaykara’lı İş adamı İsmailn Satıroğlu’nun yönetiminde yer alan isimler;

Yusuf Kızıldağ

Etem Coşkun

Hasan Keskin

Evren Sancak

Dilek Bulut

Mustafa Sarı

Mustafa Şahin

Mustafa Durmuş

İlker Bakioğlu

Ali Turan Gül

Aslan Bulut

İbrahim Akın

Abdullah Özcan

Nurettin Çakmak

Yüksel Yılmaz

Ali Osman Esertaş

Aziz Taşkın

Mehmet Köroğlu

Abdülkadir Meriç

İbrahim Yılmaz Hacıhasanoğlu

Ahmet Çabuk

Muharrem Sağlam

Bahri Erata

Hasan Küçük

Nihat İbrahimağaoğlu

Türk İdris Kutrialioğlu

Mehmet Abdik

Gökhan Arslan

Hasan Limanoğlu

Kani Saka

Yıldıray Yıldırım

Ünsal Şahin

Bahattin Karadag

Mehmet Tiryaki

Muammer Bıyıklıoğlu

Neşe Fazıloğlu

Sinan Barut

Oğuzhan Usta

Fahri Günlü

Hasan Kul

İsmail Hakkı Aktaş

Ahmet Metin Hayıroğlu

İSMAİL ŞATIROĞLU KİMDİR?

İsmail Şatıroğlu 1959 yılında Trabzon’un Çaykara İlçesinde doğdu.1965 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa’ya yerleşti. İstanbul  Vefa Lisesi mezunu olan İsmail Şatıroğlu bölgenin önemli iş adamlarından ve kanaat önderlerinden biridir.15 yıl gibi uzun bir süre Küçükköy Spor kulübünün başkanlığını yapmıştır. AK Parti Gaziosmanpaşa kurucularından olan İsmail Şatıroğlu 10 yıl boyunca Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır. Trabzonlu olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren ve Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneğinin Kurucu Başkanı, Trabzonspor Kongre Üyesi olan İsmail Şatıroğlu aynı zamanda  Trabzon Dernekleri Federasyonu 2.Başkanlığı görevini yürütmektedir. Çok yönlü ve renkli kişiliğiyle siyaset camiasından ticari hayata, sosyal hayattan  spor camiasına kadar bir çok alanda aktif görevlerde bulunan İsmail Şatıroğlu 2013 yılında kurduğu Şafak Okullarıyla da eğitim camiasına başarılı bir adım atmış, yenilikçi, çağdaş, Milli ve manevi değerlerimizi ön plana çıkaran eğitim anlayışıyla Şafak Okullarını çok kısa bir sürede Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Meslek  Lisesiyle 4 kampüste 2000’e yakın öğrenciye eğitim veren güçlü bir marka haline getirmeyi başarmıştır.



İlginizi Çekebilir