Çaykara'lı Kaymakam Yeni Görevine Başladı

Çaykara

Aydın ili Kuyucak İlçesi Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığının 03/09/2021 tarihli onayı ile Buharkent Kaymakam Vekili olarak atanan Çaykara’lı Kaymakam Levent Küçük 06/09/2021 tarihi itibariyle görevine başladı.

Daha Önce Sakarya Taraklı Kaymakamlığı ve Ulucak Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Çaykara’lı Kaymakam Levent Küçük üçüncü görev yeri olarak Aydın İli Buharkent İlçesi Kaymakamlığı görevine atandı.

Aslen İlçemiz Karaçam Mahallesinden olan Kaymakam Levent Küçük ilk ve Ortaokulu Çaykara İlçesinde okudu.Kaymakam Küçük,Akdeniz Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun oldu.

KAYMAKAM LEVENT KÜÇÜK’ÜN ÖZGEÇMİŞİ

1989 yılında Trabzon ili Çaykara ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çaykara’da tamamladı. 2007-2014 yılları arasında ticaretle meşgul olduktan sonra yükseköğrenimini 2014-2018 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Aydın Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.  İl stajını Aydın Valiliğinde, Mülkiye Teftiş Stajını Tekirdağ ve Karaman illerinde, Kaymakam Refikliği Stajını sırasıyla Antalya/Kemer ve Burdur/Bucak ilçelerinde tamamladı.  İçişleri Bakanlığının 02.02.2021 tarihli Bakanlık Onayı ile Taraklı Kaymakamlığına atandı. İçişleri Bakanlığının 23.06.2021 tarihli onayı ile Ulucak Kaymakamlığına atanan Levent Küçük İçişleri Bakanlığının onayı ile 03:09:2021 tarihinde Buharken kaymakam vekilliğine atandı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Kaymakam Görevine Başladı

İlginizi Çekebilir