Çaykara'lı Melike Akyüz İyi Ki Varsın Eren Filminde Oynadı

Çaykara

2022 Yılına izlenme rekorları kırarak giren ve Trabzon’lu Eren Bülbül’ün yaşamının konu edildiği Kesişme İyi ki Varsın Eren filminde rol alan Çaykara’lı Melike Akyüz izleyiciler tarafından çok beğenildi.

11 Ağustos 2017 günü Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lılar ile Türk güvenlik güçlerinin girdiği çatışmada PKK üyelerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken öldürülen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesini konu alan Kesişme İyi ki varsın Eren filmi 2022 yılına izlenme rekorları kırarak başlamıştı.

Kesişme İyi ki varsın Eren filminde Eren Bülbül’ün kardeşi Esma rolünü çok büyük bir başarı ile temsil eden Çaykara’lı Melike Akyüz beyaz perdedeki başarısı ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencisi olan Esma Akyüz’ün beyaz perdedeki bu başarısı Çaykara İlçesinin eğitim öğretim alanındaki başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da ne kadar başarılı olduğunu bir kere daha gözler nüne serdi.

MÜDÜR ÇAMURALİ-OKULUMUZU VE ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali göstermiş olduğu muhteşem sahne performansından dolayı Melike Akyüz’ü,öğretmenlerini ve okujlu kutlayan bir mesaj yayınladı.

İlçemizde okullarımız öğrencilerini akademik eğitimin yanında sanat, spor ve kültür alanında da destekliyor. Zeki Bilge Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencisi olan Melike Akyüz, şu an vizyonda gişe rekorları kıran Kesişme İyi ki varsın Eren  filminde rol alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Melike filmde Eren BÜLBÜL'ün kardeşi Esma karakterini canlandırarak izleyenlerden büyük beğeni toplamıştır. Okulumuzu ve öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

KESİŞME İYİ Kİ VARSIN EREN FİLMİNİ TANIYALIM

Kesişme: İyi ki Varsın Eren, 1 Ocak 2022'de vizyona giren, yapımcılığını TRT ve Dijital Sanatlar'ın yaptığı, senaryosunu Mert DikmenAlper Uyar ve Özer Feyzioğlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği, başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Rahman Beşel'in yer aldığı filmdir.

FİLMİN KONUSU

Film, 11 Ağustos 2017 günü Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lılar ile Türk güvenlik güçlerinin girdiği çatışmada PKK üyelerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken öldürülen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesini konu almaktadır.



İlginizi Çekebilir