Çaykara'lı Milli Futbolcudan Başkan Tok'a Ziyaret

Çaykara

A Milli Futbol Takımı oyuncularından Yusuf Yazıcı Baba ocağı ziyareti kapsamında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u ziyaret etti.

Ülkemizi Uluslar arası Futbol Dünyasında çok büyük bir başarı ile temsil eden Çaykara’lı Milli Oyuncu Yusuf Yazıcı Trabzonspor’dan rekor bir bonservis ücreti ile Fransa’nın Lilie takımına transfer olmuştu.Buradaki başarısı ile takımının Şampiyon olmasında çok büyük pay sahibi olan Yusuf Yazıcı aynı zamanda UEFA Avrupa liginde de oynadığı futbol ve attığı goller ile tüm futbolseverlerin yüreğinde taht kurmuştu.

Fransa’nın Lilie Takımının ardından Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova takımına transfer olmuş ve burada da oynadığı futbol ve attığı goller ile takımının başarısında çok büyük pay sahibi olmuştu.

Ülke Futbolunu yurt dışında çok büyük bir başarı ile temsil eden oyuncumuz Yusuf Yazıcı yaz tatlini Çaykara İlçesinde ve baba ocağında geçiriyor.Yusuf Yazıcı Çaykara İlçesinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçesinin futboldaki gururu Yusuf Yazıcı’ya Ülkemizi yurt dışında çok büyük bir başarı ile temsil ettiği için teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim alanında olduğu gibi sosyal,kültürel ve sportif anlamda da Trabzon İlinde lider ve farklı bir ilçe olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok,Bu anlamda Yusuf Yazıcı’nın öğrencilerimiz için çok önemli bir rol model olduğunu,öğrencilerimizin Yusuf Yazıcı’nın izinden giderek Ulusal ve Uluslar arası spor müsabakalarında Ülkemizi çok büyük bir başarı ile temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara’lı Milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı ise ziyaret esnasında Çaykara insanının her zaman ve her ortamda yanında ve arkasında olduğunu bu duygunun hem sorumluluğunu artırdığını hem de kendisine çok büyük bir güç ve cesaret verdiğini ifade etti.

CSKA Moskova Takımında forma giyen ve Yurt dışında Ülke Futbolunu çok büyük bir başarı ile temsil eden Çaykara’lı futbolcumuz Yusuf Yazıcı İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinin çok sevilen isimlerinden Müteahhit İsmail Yazıcı’nın oğludur.

 



İlginizi Çekebilir