Çaykara'lı Müdür'den Doğal Afetler İçin Destek Kermesi

Çaykara

Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çaykara’lı Hemşerimiz Orhan Genç’in Organizasyonu ile yangın ve sel felaketlerinde mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmak amacı ile Kermes düzenlendi.

Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi tarafından Ülkemizin değişik yerlerinde meydana gelen yangın ve sel felaketlerinde zarar gören ve destek ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olabilmek,bu zor dönemlerinde millet olarak yanlarında olabilmek,milletimizin en önemli özellikleri olan birlikte hareket etme,paylaşma,yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacı ile hazırlanan Kermes’e Trabzon halkı büyük bir destek verdi.

Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün organizasyonu ile Eski ismi Meydan Parkı olarak bilinen Trabzon 15 Temmuz Şehitler  ve Hürriyet Parkında açılan Kermes 26 Ağustos 2021 Çarşamba günü başladı ve 31 Ağustos 2021 Salı gününe kadar açık kalacak.

Kermes’in ilk gününde Trabzon Bürokrasisi Kermes’e yoğun bir ilgi gösterdiler. Trabzon Valisi  İsmail Ustaoğlu,Milletlekileri Bahar Ayvazoğlu, Hüseyin Örs,Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Atila Ataman,Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan,AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu eşleri Gülderen Mumcu,AKPARTİ İl Başkan Yard. Canan Bülbül,İlçe Başk.Yard. Ayfer Cihan ,İlçe Kadın Kolları Başk. Nahide Cihan,Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Süleyman Adıgüzel ile çok sayıda Üst düzey bürokrat Trabzon Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Kermesi ziyaret ettiler ve katkı sağladılar.

TRABZON’LU KADINLAR YİNE İŞ BAŞINDA

Trabzon İlinde Her zaman ve her organizasyonda farkını ortaya koyan Trabzon Kadını Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Kermes etkinliğinde de farkını ortaya koyuyor.Evlerinde hazırlamış oldukları birbirinden lezzetli Trabzon Ürünlerini tencerelerine koyarak Kermes alanına koşan Trabzon kadını hem Trabzon yemeğinin lezzetli ağız tadını Trabzon İnsanı ile buluşturuyor hem de kampanyaya destek veriyor.Neler yok ki Kermes alanında…Kadınların bir kısmı kuymak pişirirken bir kısmı muhlama yapıyor,bir kısmı ise gözleme pişiriyor.

KERMESE HERKES KATKI SAĞLAYABİLİYOR

Trabzon Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Kermes 7 gün boyunca Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında açılan Kermes organizasyonuna herkes dilediği şekilde katkı sunabiliyor.Kermesi ziyaret ederek maddi katkı sağlanabildiği gibi her vatandaş evinde hazırlamış olduğu yiyecek ve gıda malzemesini Kermes etkinliğine katkı sağlamak amacı ile Kermes alanında görevli personele teslim ederek katkı sağlayabiliyor.

Trabzon insanının yoğun bir ilgi ve katılım sağladığı Kermes Organizasyonunda bu gün ikinci gün heyecanı yaşanıyor.Trabzon insanı Doğal Afetlerde zarar gören vatandaşlarımızın yanında yer alabilmek için evinde hazırlamış olduğu yiyecekleri Kermes Alanına getirerek kampanyaya destek olmaya çalışıyor.

MÜDÜR GENÇ-EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çaykara’lı hemşerimiz Orhan Genç gerçekleştirmiş oldukları Kermes Organizasyonu ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayınladı.İşte o mesaj;

Ülkemizde meydana gelen sel ve yangın felaketlerinde   mağdur olan afetzedelerin yanında yakınında olmak niyeti ile düzenlediğimiz kermesimize katılan ve katkı veren Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu,Milletlekilerimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu,Sayın Hüseyin Örs,Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Sayın Atila Ataman,Kaymakamımız Sayın Tolga Toğan,AK Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Sezgin Mumcu eşleri Sayın  Gülderen Mumcu,AKPARTİ İl Başkan Yard.Sayın Canan Bülbül,İlçe Başk.Yard.Sayın Ayfer Cihan ,İlçe Kadın Kolları Başk.Sayın Nahide Cihan,İlçe Milli Eğitim Müdür vekilimiz Sayın Süleyman Adıgüzel  ve isimlerini sayamadığım çok sayıda yardımsever vatandaşımız ilk günkü ziyaretçilerimiz oldular.Kermesimiz 31 Ağustos akşamına kadar devam edecektir tüm Trabzonluların katılım ve katkılarını bekliyoruz,bu vesile ile şimdiye kadar katkı veren Başta sayın Valimize,Büyük şehir Belediyesi Başkanımıza,AYPAM,AYMAR marketler gurubuna,BAKALIM AŞ,,Kebir süt,Beşikdüzü süt mamulleri,Solaklı YAPI,Trabzon Pastacılar ve Tatlıcılar odası,Tonya Halk Eğitimi Merkezi ve tabiiki kadirşinas yönetici,öğretmen ve usta öğreticilerimize,kursiyerlerimize ve tüm gönlü Zengin Trabzonlu hemşehrilerimize teşekkürler



İlginizi Çekebilir