Çaykara'lı Müdür,Gönüllü Olarak Deprem Bölgesinde

Çaykara

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu gönüllü olarak gittiği Gaziantep İli Nurdağı İlçesinde öğrencilere hizmet veriyor.

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Aslanlı Çadırkent İlk ve Ortaokulunda görev yapan Müdür Hacımahmutoğlu hem öğretmen olarak sınıflarda derse giriyor,hem de yönetici olarak okulun idari işlerini sürdürüyor.

Diğer öğretmen arkadaşları ile birlikte bir öğrenci pansiyonunda konaklayan Müdür Hacımahmutoğlu 2 haftalık görevlendirme süresinin tamamlanmasının ardından Çaykara İlçesinde okuluna ve  öğrencilerinin yanına dönecek.

Deprem nedeni ile Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığı ve Afet Koordinasyon görevini yürüten Rize Valisi Kemal Çeber Müdür Hacımahmutoğlu’nun gönüllü olarak görev yaptığı Aslanlı Çadırkent İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında Müdür Hacımahmutoğlu’ndan bilgi aldı.

Deprem Bölgesinde Çaykara İlçesini temsil ettiğini ifade eden Okul Müdürü Hacımahmutoğlu,gönüllü olarak bölgede olduğunu,öğretmenin yerinin ve mekanının hiçbir öneminin bulunmadığını,öğretmenin bulunduğu her ortamda öğrencilerin dünyasına ışık saçmaya devam ettiğini,bu itibarla kendisinin de deprem bölgesinde bulunan çocukların dünyasına ışık saçabilmek için gönüllü olarak deprem bölgesinde bulunduğunu ifade etti.



İlginizi Çekebilir